CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, August 13, 2011

PIYA TOKEY ROTI CANAI.

Salam..hye followers and readers sekalian...apa khabar puasa anda harini?hehehe..Alhamdulillah..kalau semua masih puasa penuh...kejap je..esok dah genap lah 2 minggu kita puasa kan...ramadhan dah nak masuk separuh..huhu..

oke lah today saje je nak wat entri santai-santai..nak post vdeo sal my lil princess jadik tokey roti canai...hehe pose2 cakap sal roti canai lak..haha...sabar2...


saya suka tengok sofea berusaha..sebab die sangat cinonet dan kecik lagi.....so macam jadi satu inspirasi bagi saya..

bahan-bahan :

cover keyboard laptop
setin cincau (sila jgn dibukak dolu)
sedikit rasa stress
usaha yang berpanjangan



oke mula-mula sofea dengan gigihnya nak wat 'roti canai kosong' ..

video

tapi finally die cam stress tapi saya kagum dengan usaha my lil sofea.haha.

afta dat..


video

sofea buat 'roti canai' berperisa cincau plak..oh ini satu inovasi baru dalam bidang per'roti canai' an..haha..kali ni die dah duk bawah..xduk atas sofa mcm tadi..

kreatip..

sel-sel otak telah berhubung...


last2 sofea da mampu senyum...tak stress macam tadi..hehe..

kesimpulannya..kita kena bersungguh-sungguh buat satu-satu benda ni. stress adelah benda yang biasa.kadang-kadang tuh datang lah anasir2 lain yang buat kita cepat distracted..contohnya iklan boboboi di tv..if kes sofea nie la.haha.. lama-lama kita pandai la..hehe..hidup akan satu proses pembelajaran.

apekatahati:

daripada memikirkan sesuatu yang tidak jelas, lebih baik kita memikirkan cara untuk menambahkan ilmu.

salam.
Kate hatiku,


No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin