CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, July 23, 2011

LILY PUTIH.

Salam hye followers and readers yang saya sayangi sekalian.

harini...saya teringin sangat nak bercerita pasal bunga lily...haa..korang kenal tak bunga lily?hee...oke bagi yang tak kenal meh sini saya tempek kat sini..

paaaap

hehe..inilah die...lily putih.

bunga favourite saya ada dua..bunga ros pink n another one is bunga lily putih nie la..

hehe tadi saje aje...google2 siket cari bunga dan maksud yang tersirat..ade banyak pendapat...jum.saya nak share dengan korang semua...kesimpulan yang saya dapat buat

bunga lily putih ni..ade certain orang cakap ia melambangkan kesetiaan, persahabatan, ketulenan, penghormatan dan sumber inspirasi..hee..

lily nie ade banyak warna..tapi yang paling saya suka adelah lily putih...sebab die gojes sangat-sangat. n nampak suci dalam debu gitu...pure aje.orang kata lily putih nie melambangkan keabadian dan kesucian cinta dan menjadi lambang kesahajaan..err ke'slamber'an.heeee..haa..selain itu, ada jugak orang cakap lily ni.macam lambang kebangkitan hidup.

saya teringin sungguh la nak pegang bouquet yang macam nie on my big day.simple n sweet je.takmolah yang campur2 kaler saya pun pening...orang yang tengok lagi lah.hee.awak, ingat tuh. MySpace*macam la dah tahu siapa kan*

and kalau dapat jambangan bunga macam ni ke.pun best jugak kan.tehee..tapi berangan aje ni.mana ade orang nak bagi pun.takpe.MySpacenanti lah saya beli sendiri.

Ape kata hati: Hoping for a pure and innocent love.MySpace

Puppy love teach us about dreaming. Past love teach us about losing. Pure love teach us about thanking.

salam.




Kate hatiku,

6 comments:

  1. oi awek.


    sejak bila jadi pekebun bunga neh?

    aku nak bunga pepel gak.

    kalau tak, kite clash.



    hahahhaha

    ReplyDelete
  2. comey lily ni..bkn org nama lily tp bunga tu la..haha

    ReplyDelete
  3. @ ungu - eaa...xnak aku bermadu ngan si zaki-ah .hahaha XD xkire.aku nak lily putih jugek!

    ReplyDelete
  4. @ pih - haha musti la comey..kate lily putih...bukan lily yg berkulit putih ea.haha :D

    ReplyDelete
  5. kawen nnt kak ekin pgang ye..hehe

    ReplyDelete
  6. tasha...mmg nak pegang...masalahnye kawen tuh tatahu bile..haha...doakan ler cepat2 dpt jdhnye..haha...

    P/s:ntah2 awk dulu syg oi.

    :D

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin