CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, January 28, 2011

stress itu indah @ PD.

salam...hye followers and readers....

banyak plak ase koleksi gambor kat PD.nak post sketsket boleh?MySpacetak boleh pun nak jugak.haha...

stres itu indah bukan?

sekali lagi cubaan membuat tajuk penuh kontroversi.padahal mane ade ape maksud pun.haha...ape ape ape?amik gambar pun stress ke?MySpacetipu la tu....bukan..maksud saya...jika diri sedang stress..akan jadi indah jika disertai dengan upacara bergila gambar atau gigam.setuju ke tidak?huhu...tak setuju sudaaaahhh...

hehe..


hai.lagi sekali tatahu la nak tulis ape...MySpace









oke sy post gambar sajelah boleh bukan?


***


oke ini adelah pict depan rumah kitorang.

amazing tak amazing?111 tahu...ehehe...nina a.k.a cik aksara buwat muke 'ini rumah kitorang.kau hado?nan hadooo...'MySpace boley?haha...

pastu da amik gambar kat depan pintu...amik pule gambar tas tangga..

gune segala props yang ade.hihi...hoi.MySpacedahtu si eiykin sshi nie buwat muke belagak comel.nyampah kan.

tapi macam kawaii la gambar ni.hik.

pastu pakai props tiang pulak.

wah kilalo.ade gaya macam model lam tibi ler.huks.


kreatif bukan.haha..MySpace..ke gigam adelah perkataan yang lebih sesuwai?

lepas itu kerusi2 panjang nie la plak jadi magsa..kahkah orang lain basah2 naik atas tu , kamikaze sungguh tindakan.naseb baik tak basah baju...

macam chumel je bear2 tuh tolong 'capap'ing name belog saya..winkwink..


malah air bandung dan pasu bunga di kafeteria juga turut menjadi mangsa keadaan.sungguh kasihan.tsk.

perlu ke pink?

kemudian ke rumah student2 master plak untuk bergambar.kali ini pintu bilik mereka menjadi props.tapi muke saya di situ tersangat la erghhh...

saya tibetibe bermuka bajet inesen bukan.
oh disitu ade kak ija.student master jugak.kak ija wat tajuk same ngan saya..QOL..tapi wat kat melaka.hihi...mase ni kak ija da bsedia nak pulang ke shah alam...


kemudian tibe giliran batu bersurat kat resort ini pulak yang jadi magsa.yeeha tak yeeha tak.di situ ade kak mastura.student master dr.roslee

ini kami dengan dak dak master...ade kak mastura, kak zuri , kak diana..


oke itu gambar terakhir sebelum kami tidur secara bertubi tubi di dalam bas.tuptup sudah sampai KL..hihi...trime kaseh dr n student2 master yg da arrange kan bengkel penulisan manuskrip nie untuk kami sekali.


arigato!


MySpacebai.

salam.


Kate hatiku,

Thursday, January 27, 2011

Buaya Darat -edisi real pule.




Salam followers and readers...

haha..nie nak sambung dari entri lepas 'BUAYA DARAT-EDISI JENG3'.tayah nak jengjengjeng sangat.MySpacedush.

haaa...

ce citer ce citer skang.ape yang kau duk banggakan sangat sal buaya darat tuh.

yerla yerla.oke oke oke...

actually 14hb 1 haritu kan kan...sy ade jumpe sorang buaya darat.haa...musti dalam fikiran korang 'buaya darat' yang itu kan.arhhh...kalau setakat 'buaya darat' dengan definisi 'lelaki playboy' (kenapa kau tak nak jadi playdoh aje.senang aku tenyeh2 kau lekat kat dinding aje).. yang suka mainkan perasaan pompuan itu sudah bersepah and dah banyak kali jumpe jugak.bosan ah cakap sal dorang yang sebegitu.

kali nie saya nak crite...
saya jumpe ini...

chumel kan kan buaya nie..lagi best dari 'buaya darat' yang itu....kahkahkah


chumel konon, padahal lari kaw kaw punye.MySpacehaha...actually bukan la...nie kisah benar die ek.

14-16 Januari 2011

kami yang under DR RUZITA kena gi sini....

bukan kah kelihatan sangat 'pergh pergh' kan....bengkel tesis pun buwat di port dickson..tengok.atas pasir pun nak abadikan.tak sempat bersukaria pun la kawankawan.memang pergi untuk belajar.ayat pelajar skema.MySpacehaha..

hehe....

tapi hakikatnye...kami semua yang undergrad termasuk saya, lilo, nina, aien n kilalo maseh blur n redha je pegi bengkel nie.MySpace...huhuhu....

alkisahnye tade pe pun nk cakap.wei tade idea la nak tulis belog.nape nie.die suh tulis tesis kot...nak cakap itu ajelah kalau mcm tuh..

kami gi bengkel penulisan manuskrip tesis...sile percaya dan yakin dengan sepenuh hati.


kerana inilah buktinya...sangat bersungguhsungguh bukan.ini bagus.atau sekadar drama mungkin?=.=''


sangat bosan bukan entri ni?kerana seolah2 tiada motif.tape...saya suke.haha



tahu...lalalalala....

akhir kate saya nak cakap yang buaya tuh rasenye sejenis biawak aje..kaitan dengan bengkel nie adelah..kami kan tinggal di resort ini..sepanjang bengkel nie berjalan..masalahnya sedang kami asek duk tangkap tangkap gambar....



sekali, jumpe benda alah ini....(ulang gambar, bosan kan?takpe.tahu.saya nak tunjuk bukti yang lokasi nye same aje=p)


sungguh menakutkan yer.especially bile malam malam balik dari discussion ke...hoishhh....sangat tidak mengyahookan...

ini gambar2 ari first ...sebab itu tidak sempat stress lagi....sempat melukislukis di tepian pantai lagi.....haha....ain bersungguhsungguh menyerlahkan bakat artistik yang terpendam.kilalo kau gelakkan ape?bahagia nye?


tadaa....ini hasilnye...teeeheee...






berbalik pada citer buaya darat tuh a.k.a biawak jew pun senanye..tak puas hati la..boleyh plak pihak resort biarkan benda nie berjalan jalan dengan gembiranya sekitar resort nie....haish...mmg la kan...

BUAYA DARAT ade di mana-mana....haissshhh....ai, mengeluh nampak.ade pengalaman ke.haha..bak kate ajeen (anak dr zit) and naufal (anak dr nisak), 'jum jum gi tangkap buaya!'

tapi jangan sesekali tertangkap 'buaya darat', nanti merana badan okeh....tuh jela,bai.

=p

p/s:tajuk tak sesuai ke korang rase?teeheee..MySpace..abaikan jela ek.

salam.



Kate hatiku,

Tuesday, January 25, 2011

BUAYA DARAT-edisi jengjengjeng

salam..hye readers n followers...







coming soon....



klik pict ni utk tumbesaran sehat

amaran tak berapa keras: gambar ini betul2 ye..bukan dari pakcik google..







ini ke yg dikatakan



'BUAYA DARAT'
??






tunggu full edition kat next entry ya! penat ni nk study dulu

daaa...

:D





Kate hatiku,

Tuesday, January 11, 2011

Vacation to utagha.



salam , hye followers and readers ku sekalian...

haha...yer yer bawak bertendang...saya tahu agak melampau kan pegi bercuti, dahla kau 4th year, ade hati lagi..tesis pun xsiap.hehe..salahkan jadual kelas saya!ketiadaan kelas selama nam hari sangat menstimulate saya untuk bercuti.haha...maaf kan diri sendiri.but then, before bercuti tuh saya dah siapkan keja mana yang patut tahu.dan dan aje jadik rajin and kali ini betul betul determination tinggi kut.hehe.....tapi nak wat macammane saya rindu sangat dah pada anak buah saya yang sorang ni ha.....my lil princess...sofea zahra..


budak ini dah xsuke orang amik gambar die.susah betul .kalah artis.haha..

dapat pun..waaaaahhhhhhh...MySpace..tomei sungguh bagai dikata..

tade lah lame pun senanye bercuti..jap je....2 hari di kedah n sehari di penang...melampau ke.MySpace..nan hadoooo.....

tak banyak berjalan pun..tujuan utama nak melawat sofea n famili jer...tibe2 ter ikut kak ti balik ke penang....hehe...

pekena big apple sat....eheh....ini kat kedah..

sedap sedap sedap = sedapsss


kat kedah pun just jalanjalan kat sini..tatahu la ape name tempat nie...tahu amik gambar je.teruk tak=.=

nak jugak amik gambar ala ala dslr kan...sabar ajelah..

macam aik aik jer ase tengok gambar ni=.=



dikejar bayangbayang resah (tam spider et al. 20??)


driver of da day...thnx a lot mummy !^^.


kat penang x sempat jejalan banyak tempat pun..sempat la ke queensbay .tapi memang best jugak duk kat penang nih.sejuk je suasana...mase kat apartment my sis, tak bukak kipas pun hoih..sejukkk...bangun pagipagi nak amik wuduk lagil la ketaq ketaq gigi den.huhu...


ini kat queensbay..

kak nurul (housemate kakak yg best )wif my sis mummy tuty..

kan nak gong xi gong xi gong xi ni.....

=kakti n kaknurul :)


banyak wing sangat...tak larat kaki aih..masuk kedai kedai baju je..lepastu masuk jusco...tapi itulah yang dirisaukan sebab mesti akan ade terbuang duit...eceh..ter konon *lempang.beli suar slack itam ade sale...so dapat murah.murah ke.entah lagi.haha..


susah hati bile jusco kasik goodie bag kertas nie ha..da la tade tali kan...da macam mekdi punye pembungkus dah...uhuhuhu....
then malam tuh lepas solat terus menuju ke destinasi ...mahu makanmakan..lapor.then lepaking and makan makan kat tepi pantai.eh, pantai ke.ntah..tepi pulau lah.entah lagi..



tapi nama kedai makan tuh SAMPAN SEAFOOD...

haa..yang ini tidak entah.heeheh...lalu saya mengorder la nasik goreng daging n teh ais....haha...tak glamer langsung kan.tak ape tak ape.asal mulut rase nak makan yang tuh.haha...kakti pule oder nasik goreng paprik n teh o limau panas, kak nurul pule oder kueyteow kungfu n limau suam.....pergh pergh pergh..da la angen sepoi sepoi language je malam tuh....bercanda di persisiran pulau katekan..eh betul ke istilah yang digunapakai ni?



masik nie nampak jer camni..tapi sedaps wa cakap lu...luar setinggan..dalam kondo...

pastu malam tuh terus amik tiket balik KL...sebab tibe tibe sedar diri.eh eh. budak final year jalan jalan.kau ta ade tesis ke.oleh sebab tuh la terus balik KL..heheh..MySpace..da ade kat sini.jangan isau.

wee..

sampai ketemu.salam.
:)


Kate hatiku,
Blog Widget by LinkWithin