CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, March 24, 2012

MENJADI DIRIKU.

Lirik Menjadi Diriku - Edcoustic

Tak seperti bintang di langit tak seperti indah pelangi
Kerna diriku bukanlah mereka ku apa adanya

Wajahku kan memang begini sikapku jelas tak sempurna
Ku akui ku bukanlah mereka ku apa adanya

Menjadi diriku dengan segala kekurangan
Menjadi diriku atas kelebihanku

Terimalah aku seperti apa adanya
Aku hanya insan biasa tak mungkin sempurna

Tetap ku bangga atas apa yang ku punya
Setiap waktu ku nikmati anugerah hidup yang ku miliki




Salam...hye followers and readers..kembali meng update entry ..tayah nak terkejut sangat muka tu..tau2..da lama x update..zaman bekerjaya adelah tak sama macam zaman student dulu..eh, cakap macam tu rasa macam tua siket.siket la.hehe...oraito..today nak kongsi ngan korang sume lirik lagu MENJADI DIRIKU from kumpulan edcoustic..ceria je lagu ni dan sangat memotivasikan diri..

betul sangat2 betul ..kenapa la kita duk sibuk nak jadi orang lain..cuba lah jadi diri sendiri..hidup dengan apa adanya kita..ni tak.ada je nak dengki pada orang.ada je tak puas hati.nauzubillahiminzalik...pastu dalam tak puas hati sempat plak ushar orang tu nye imej la..gaya la mutu la keunggulan la..hehe.eh melalut ape tahu..oke..senang kate tayah nak stalker orang sangat,,,boleh kita nak contohi orang tapi jangan la sampai semua benda pun nak tiru orang tu..lau amik contoh positif takpe..nie tak..annoying tahu tak...cuba jadi diri sendiri and bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang...


be urself..whatever it is!alalalala..tomey nya zahra cikcu (enterprem tetibe..hihi) :)

apekata hati: paling sedih tengok orang kita terpengaruh dengan budaya negatif dari luar yang entah ape2..nauzubillahiminalik..

salam.


Kate hatiku,

Monday, March 12, 2012

WEDDING SILAH♥SYUK & ADA♥AMIRUL (10/03/12)

Salam..
adeyh..lama nya tak update belog ni..rase kalau ade lelabah datang buat sawang...dah tak nampak hape dah belog ni..kuikuikui...well..i'm backkkkkk..untuk sementara nie la..huhu bukan apa..working life adelah sangat hectic...tak sama macam uni life..rasa macam nak kembali ke zaman uni dulu..tapi tak mau la..nanti kena buat tesis lagik.haha..boleh tak..

oke.today nak update pasal majlis perkahwinan by BFF dua orang ni.. puan silah n puan syuhada..oke..dua dua nie kenal dari sekolah menengah lagi...sangat rapat ngan diorang..n selalu akan cerita n luahkan masalah pada dorang..kongsi suka duka..sayang sangat kat dorang..sama macam sayang kat BFF yang lain jugak :')

oke..first..thanx sangat-sangat kat jah jizi yang da sponsor knderaan untuk perjalanan gi kenduri ni..pasal mula-mula memang tak tahu nak gi ngan sape..huhu...

oke then mula2 pegi la majlis ada dulu..pasal kat pasir mas kan..jauh sikit...ada sangat cantik...teruja saya tengok...lain muka..naik seri..hehe...

pastu wajib la amik gambar tapi sempat sekeping je..pasal ramai sangat berebut nak jumpa pengantin....nak amik gambar ngan pengantin...

so nie beratur nak amik gambar ngan pengantin boleh tak.haha..

oke..nie la..naseb la duk bawah lampu pelamin..semua dah berjangkit seri pengantin..haha..cik shakirah kita lak duk dekat kipas...terbaik la abes tudung shake..adeyhh...

pastu petang sikit baru gi rumah silah sebab susah sangat peta nya..so tak jumpa jalan..haha...nasib baik last2 jumpa juga...jum makan-makan sambil borak2..biasela gi kenduri..ahaha

borakborak 1

borakborak 2

dah kenyang...

jum jum amik gambar ramai-ramai..


saya dengan silah..segannya amik gambar sebelah orang cantik ni..sayang kamu sangat berseri2 today.. :')


oke amik gambar ramai2 dengan pengantin..adeyhh..muka pengantin sama kan..senyum pun sama..tak caya je ase...baiklah muka saya plak muka kepenatan.haha..

oke kepada syuk dan amirul!jaga silah n ada elok2..sebab dorang nie kesayangan saya..ok?semoga bercinta sampai syurga...cepat2 dapat baby yang comel2 ok?doakan saya sekalik:')

salam.
Kate hatiku,
Blog Widget by LinkWithin