CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Sunday, May 27, 2012

Macam mimpi.Terima Kasih ALLAH. :)

Alhamdulillah.With Dr Zit n my Undergraduate Prize Certificate  at NSM 2012.

Dengan tesis undergrad yang sy buat dengan sangat gigih mase final year di UKM KL, tak terkira airmata yang tumpah, dugaan yang datang masa buat tesis tu, hanya ALLAH yang tahu, saya tak pernah mimpi untuk naik stage NSM. Depan semua pakar-pakar pemakanan dan dietitian yang hebat-hebat belaka, saya naik stage amik anugerah ni.macam dalam mimpi.huhu..tapi orang kata, the dream begins with a mentor who believes in you, who tugs and pushes and leads you to the next plateau, sometimes poking you with a sharp stick called 'truth'. Tapi Alhamdulillah...berkat kesabaran dan tunjuk ajar Dr dan lecturer2 lain,mak ayah terutamanya yang tak henti2 bagi sokongan, famili n kawan2 yang banyak tolong sy.. saya mampu buktikannya.Terima Kasih! :) 


Mak, Ayah, ini salah satu hadiah dari kin untuk mak ayah..:')

 ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH, ALHAMDULILLAH.


Kate hatiku,

Friday, May 11, 2012

:: New Chapter :) ::

Salam n hye followers n readers sekalian..
mangaihhh..sedar x sedar dah 2 bulan saya tak update belog kesayangan nie...saya sedang sibuk memulakan hidup bru yg penuh adventure n sgt best!now Alhamdulillah saya da bekerjaya n mencapai cita-cita saya untuk jadik seorang Nutritionist aka pakar pemakanan.. Kira salah satu wishlist saya jugak...
Now alhamdulillah rezeki saya dekat Power Root Malaysia..yelah2 ..saya menanggg motttooooorrrrr... nak ejek letewwww korang nie..skang dengan envirnment baru n kawan2 baru..semua bagi pengalaman yang berbeza setiap hari...semoga saya sentiasa tabah dengan hidup baru nie.amiiiinnnn..


::Dah masuk muka surat dan bab baru ni....::

kadang2 hepi...
kadang-kadang sedih juga...
kadang-kadang sunyi...

kadang-kadang dipenuhi cinta dan kasih sayang...


TAPI HIDUP NIE MEMANG BEGITUUUU....


SAYA CUBA SEDAYA UPAYA JADI YANG TERBAIKK...

“I used to dream about escaping my ordinary life, but my life was never ordinary. I had simply failed to notice how extraordinary it was. Likewise, I never imagined that home might be something I would miss.”
  ('';)

Kalau saya 'SAKIT RUMAH' boleh mintak mc x dr??


by d way hopefully semua orang baik2 n bahagia selalu ok..x dapat nak sharing banyak2 skang..tgh keja nie..

salam sayang dari saya ..

:)

salam.



Kate hatiku,

Blog Widget by LinkWithin