CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, April 30, 2011

ROYAL WEDDING PRINCE WILLIAM & KATE MIDDLETON.

salam..hye followers and readers sekalian...

alamak aih...

dah tersangaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt lame benau tak update belog....maaf sesangat..huhu arini pun da 30hb..bajet nak updet 29/4...pasal royal wedding kan on 29/4...hehe..tapi tak nak la lagi pantas dari abang nara...hehe...credit to beautiful nara untuk gegambar ni...jum layan gegambar siket2 nie..

Putera William n Kate Middleton..

gah kan nampak....


sweet je..


eh eh lambai2..simple n nice je baju die...korang notice tak..cara pakaian die pun simple...tapi kan...entah nape asenye baju kate middleton nie nampak lagi sopan dari sesetengah orang2 kita yg melayu pastu sah2 plak islam..=.='' persoalan d ctu..nauzubillahiminzalik...

p/s: nak tgk gambar2 lain n siap ngan video2 sekalik boleh la klik sini.. KATU.COM



Link


Kate hatiku,

Friday, April 15, 2011

Bertemu cinta.

OST NURKASIH THE MOVIE
BERTEMU CINTA
BY MILA JIRIN
LYRICS BY:HAFIZ HAMIDUN


Tiada siapa menyangka
Benci derita jadi bahagia
Harapan tinggi jauh tak terduga
Jarak cinta cuma di depan mata

Bertemu cinta
Kita akhirnya
Setelah tangis
Tanpa suara

Bertemu cinta
Bagai cahaya
Menyuluh hati
Menjadi kasih sejati

Kita bagai ombak di lautan
Terhempas pedih badai dugaan

Bertemu cinta
Di ambang syurga
Mengutus doa
Biar menjadi anugerah

Bertemu cinta
Indah sempurna
Sedetik tidak
Hilang ragu dan percaya




sdeyh nye saye... T.T


Kate hatiku,

Monday, April 11, 2011

KAU TELAH PERGI.

salam sayang semua...

lately saya asek layan lagu nie je...nie sume sebab mase balik kampung ritu asek tgk cite kemboja putih aje petang2 ngan puan emak..enjoy lah ye...lirik die sangat bermakne... :,)


Album: Farahdhiya - Single
Song Title: Kau Telah Pergi
Artist: Farahdhiya
Composer: Julfekar
Lyric: Julfekar
Genre: Pop
Note: OST Kemboja Putih ( Lagenda )

Lyrics:

Mungkin aku yang salah
Ku tak mampu untuk menjaga cintamu
Hanya untuk diriku
Mungkin aku yang salah tak menjagamu

Memang aku tak mampu
Ku tak mampu untuk menjaga cintamu
Selalu untuk diriku
Memang aku yang salah buatmu terluka

Jujur ku katakan ku masih mencintaimu
Walaupun diriku selalu menyakitimu
Jujur aku masih ingin bersamamu
Walau dirimu kini bukan untukku lagi
Kau telah pergi

Kini kau telah terluka kau tak ingin lagi
Mencintaiku kerna ku menyakitimu
Kini kau bukan untuk diriku lagi

Jujur ku katakan ku masih mencintaimu
Walaupun diriku selalu menyakitimu
Jujur aku masih ingin bersamamu
Walau dirimu kini bukan untukku lagi
Kau telah pergi





P/S: Alhamdulillah..today saya sangat epi..dah dua hari plug kat meja bacaan saya rosak...akhirnye today ade jugak la juru letrik datang baiki...setelah sekian lame.trime kasih incik juru letrik sbb baiki plug kat bilek sy.tnpa kamu, sy sudah seperti hdup d kwsn pedalaman..huhu..silap2...kwsn jin betendang lagi maju dr bilek saya.skarang saya gembira.yahoo2.tentiut anis n bunga liesa yg tumpangkan bilek selama bilek saya hnye ade tenaga solar.ehee..:)



Kate hatiku,

Friday, April 8, 2011

aTe! Telur pun deme nak ciplak?




haishhh ape la nak racun orang gune mknn ruji insan2 bujangMySpace



Kate hatiku,

Saturday, April 2, 2011

Tanpamu... ♥ :)

Tanpamu – Sabhi Saddi & Helena

Tanpamu hidup jadi sunyi
Tanpamu ku seakan mati
Tanpamu bagai malam tanpa bintang

Chorus
Tanpamu aku akan tersesat
Tanpamu tiada lagi hasrat
Tanpamu seakan jantungku berhenti
Kau yang terindah dalam hidup ini
Dan tak akan pernah berubah selamanya
Aku terlahir hanyalah untuk kamu
Jadi pelindung dirimu

Tanpamu nafasku terhenti
Keranamu aku ada disini
Tetap bersamaku selalu disampingku
Untuk selamanya

- Chorus -

Kasih yakinlah kepada dirimu
Sayang dan cinta ku pun hanya untuk mu
Dan takkan berubah untuk selamanya
Cintaku padamu





p/s: khas untuk kesayanganss dalam hidup saya....


Kate hatiku,

Friday, April 1, 2011

selamat hari lahir sayang.




salam sayang semua...

arini 1 april 2011 kan...

maka...arini adelah hari lahir my sayang....




sape my sayang?jengjengjeng...


*



*


*


*


*


*


nyampah ke....?yela yela..



my sayang nie....my lil princess...


sofea zahra.....


yang saya ceritakan dekat entri ni


sonok sangat2... bile tengok sofea membesar dengan sihat n kuat....budak tecit nie otai tahu...nan hado die takut2 cam budak2 lain...malah die pndai pose2 model tahu.

model harimau malaya..pasukan bola sepak malaysia..hik2...

hehe..tapi kan nape ramai jugak yang kate muke piya sama ngan cikcue die..sape?saya la..hehe...tapi sy rasa macam tak pun..hehe...wish cikcue pada piya...

muke inesen yang sangat tiut....heheh

hope piya dapat membesar dengan sehat dan kuat,,,minum susu banyak2 makan bnyak banyak..jangan malas malas makan tau..cikcue ade resipi2 baru nak bagi piya cube ...heheh...

piya makan banyak2 tau sayang..bia demok cikit..

hope piya jangan nakal2...n jangan la tiru cikcu malam2 suke merengek..ibu cakap piya suke btul buat konsert free malam2 macam cikcu mase tecik..haha..malu daa...*kantoi*

macam jiana jeng tengah nyanyi lak awak ni..konsert ek?kening naik sebelah seyh..hehe


hope piya jadi anak yang solehah n sntiasa maintain kiut..jangan macam cikcu ..serabai2..hihi.beliau sangat gojes bukan?..xsserabai macam cikcu die..=.='' eheh.

hope piya sentiase ingat cikcu, tok ayah, mak tok, ongoh, pkcik wea n pksu li walaupun kami jauh ngan piya...dun weri..


jangan la muke takut2..malaikat akan selalu jaga piya untuk kami ok?.. :,)

hope piya jadi kanak-kanak yang paling epi di dunia nie sbb kami sayang piya...sangat sangat..

she looks so gojes with her new gigi gigans.....tomey la awak nie..nk signnnnnnnnnnnnn..hehe

oke da tibe mase utk piya say gud bye dalam entry nie...

oke piya maseh belum pandai babai secara wajar.hahahaha =.='' tapi itu benar2 chumel.....mak aihhhh....

p/s:cedih x dapat sambut bsday piya same2..tapi takpe lah..next tyme ye sayang!

:))

salam.




Kate hatiku,
Blog Widget by LinkWithin