CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, July 29, 2011

Review filem RIMAU VS SINGA 28/7

Salam..hye followers and readers yang saya sayangi sekalian...

salam jumaah mubarakah semua...ke ade yang tak bangun tido lagik?sebab masih duk terkilan ngan wayang semalam...wayang...filem rimau vs singa 28/7..haha..ok ok..bola semalam la..haha..tak mustahil ni.ish ish ish..semalam afta match yang sangat mendebarkan..rata rata sume komen di fb and twitter tak la mengutuk our players..alhamdulillah.tahniah!kebanyakan nya saya tengok tak puas hati dengan corak permainan player singapore yang melambat2kan game kan..apepon tahniah semua rakyat malaysia yang dah tunjukkan semangat kesukanan kat stadium bukit jalil yang dah mencetuskan lautan kuning, hitam, biru semalam..n tak lupa jugak yang stok2 menonton kat depan tv2 n astro arena semalam.tahniah..MySpaceade tv yang pecah tak?hopefully takde okeh?haha...sebab yela..mesti ramai terkilan kan..

and banyak sangat drama, sinetron, telenovela from lions..MySpacesedih tengok match yang sebegitu..from my own point of view...kalau they keep on main macam tuh for the next stage...takkan lama laa..so arap mereka dapat ubah la sikap macam tu #nasehat ikhlas..but tahniah..kepada skuad harimau malaya yang dah bawak negara kita sampai tahap ni..takpe hwaiting!lain kali buat leklok ea..tapi macam ade benda tak kena bila matyo takde..safee pun jadi sedih bila matyo takde saya rasa..nampak muka safee sali lain macam semalam..tapi dahla..xboleh n jangan 'kalau kalau' lagik..tapi alhamdulillah khairulfahmi banyak sangat selamatkan gawang gol kita semalam...MySpacen saya leh tengok balik fenomena khairul fahmi semalam..tapi tak sehebat masa kita menang piala AFF Suzuki tuh ..hehe..semalam saya siap ajor benda tak berfaedah lagi kat fren saya kat fb..nak tahu ape?tadaaa

klik untuk tumbesaran yang lebih sehat.

pastu bila gi kat home ramai plak frens fb saya yang like si KFCM ni...haha...kalah PA die kau.hikhik

korang yang nak main silap jari nie coba lah jugak kat page khairulfahmi ni...then kalau magik dah hilang jangan salahkan saya ek..MySpacemungkin magik hanya takat pukuldoblas aje..MySpace#membajet kisah cinderella.

apepon tahniah untuk lions sebab menang semalam..n untuk skuad harimau malaya..jangan menyerah kalah..n kita pun tak boleh salahkan mereka tau.rezeki d tangan tuhan..insyallah mereka dah buat yang terbaik...betul tak? mungkin ade hikmah..n we shud focus on our olympic game dulu ke..slow2 takpe..alaa..macam baby la mane boleh terus dewasa..mesti kena lalui zaman kanak2 dolu bukan?haa..macam tuh jugak dengan skuad bola sepak kita...kita akan sampai jugak ke tahap yang tinggi kalau istiqamah..insyallah..

eh ade satu pict #sentapmaknak yang saya sgt perasan berkibar dengan gah kat stadium semalam.haa..sentap ke idok?

tapi saya begitu takjub lah.eceh ayat nak hiperbola je selalu.takjub tengok players bola berlakon saket atas padang...sungguh 1singapura.macam2 kaum ade..hohoi.adoi..saya bukan apa.kesian ngn pasukan paramedik yang asek tungkus lumus nak rawat orang yang pura-pura sakit ni...at da same time..tak pasal2 dapat gelaran singapura-pura..haa...siapa yang malu?mereka dan keluarga mereka jugak bukan?

patut nye tak boleh la main macam tuh..MySpacetak fair tahu.dorang berlakon kalau campur2 sume dah setengah jam dah..but referee takkan nak kasik masa tambhan setengah jam kan?tekel siket jatuh guling2 macam saket kronik..orang pun boleh tahu la...tak baik bohong..tuhan marah..tengok pun tahu..n yang masa 5minit masa tambahan tuh..why99?why la si keeper lions tuh wat2 migrain lama sangat??sampai nak habes 5 minit tuh..saje je ke..arap betul2 saket la ek..eh jahatnya doakan orang saket lak.nak main bola ke main wayang?saya cadangkan lepasni ade anugerah lakonan dalam arena bola sepak ni.pelakon terbaik...pelakon tambahan terbaik...haa..baru cooolllll...n lau nak main camtuh..go back n practice okeh?then datang balik malaysia untuk drama nora elena 2..sebab korang lah aaron aziz datang cari makan kat malaysia tahu.sebab korang nye lakonan terbaik sangat..hehe...maaf ea aaron..eh dah jadik macam..marahkan lions, aaron dibakor #perlibahasa. kesiaaaannn.oke dahla tuh. haa..tapi satu benda yang saya musykil..singa n rimau karnivor tapi kenapa rumput kat padang stadium abes sume tercabut?musykil.hohoi.

nah amik la babak TERBAIK dari filem ni..



its oke kalah takpe.asal jangan sesekali mengalah.okeh?

salam.



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin