CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, July 9, 2011

SYUKUR.



Salam...hye followers and readers yang disayangi sekalian..

ermmm arini cuti...takde kelas kereta..takde wat pape kat umah..teringin nak masak kek ke ape ke yang manis2 tapi...badan pun tak berapa nak sihat..so saya bosan-bosan boleh plak saya gatal tangan gi carik nama sendiri kat google..maap la ek...untuk isi masa yang terlebih lapang aje..haha

tadaaa..



MySpaceeh eh.

klik2 untuk tumbesaran sihat dan kuat..MySpace..
alhamdulillah...syukur...ade la jugak my tesis contribute something kat bidang penyelidikan nie...hee..MySpace..


kalau yang MASO tuh..die conference yang focus on obesity aje...dats y my research terpilih jugak untuk poster...tapi saya tak pegi..lecturer aka sv saya yang wakilkan..maklum lah dah kat kelate masa tuh sebok pasal hal lesen yang tak boleh dielakkan..plus pulak...limitasi duit la..skang tak keja lagi...kalau nak ikut hati nak aje pegi..tapi sebab dah pegi KL aritu baru aje mase amik barang..terpaksa la batalkan hasrat..hopefully ade peluang nak pegi lagi one day sebab conference nie memang buat tiap tahun...insyallah dah jadik PZM ke nanti...boleh pegi...doa2kan la saya dapat keja cepat2 oke?thanx

but yang NSM tu plak....saya memang dah pegi..n pernah update kat apekata hati nie jugak..kalau rasa nak bace...kat sini aje..

MySpacetadaaa NSM Scientific Conference 2011

saya doa sangat2 perjuangan saya dalam research2 nie tak terhenti kat sini aje...ameenn...

thanks ea semua yang dah sokong saya...walaupun banyak dugaan yang dilalui sepanjang duk universiti nie...tak kira la besar ke kecik...dah banyak sangat and alhamdulillah boleh pass walaupon terpaksa hadapi tipu daya, maki hamun orang n macam2 lagi..and ada sampai tahap da ta mampu dah nak hadapi..MySpace.tapi iyelah kan..macam biasa..kita tak boleh nak puaskan hati semua orang kadang2 orang tak tahu apa yang jadi kat kita sebenarnya n selalu nak salah faham pada kita..n kadang2 orang lebih percayakan orang lain daripada kita...memang hati kite sedih...tapi takpe...hadapi dengan senyuman and buat yang terbaik dan termampu..alhamdulillah dengan nikmat hidup.. n segala kelebihan mahupun kekurangan yang ALLAH kurniakan pada saya...itu aje..

salam.




Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin