CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Thursday, July 21, 2011

BANGGA.



Salam...hye followers and readers tersayang....

ai arini saya macam buang tebiat sket tulis entri memalam...biasenye malam2 malas nak tulis entri.hehe...

arini nak cakap sal ape ek..haaaa

cakap pasal bola.boleh ke idok?

hehee...saya nak wat satu pengakuan.dolu2 kan mase zaman bujang2 dulu..sy tak minat bola.skang pun bujang jugak.eh cammane tuh.oke mase zaman saya xberjinak2 dengan arena bola sepak nie sebab takdak astro arena.eh ngarot betul.ok smula.susun ayat tuh elok elok sikit la shikin...ish.

oke dulu saya sangat mengaku saya langsung tak suka tengok bola kat tv...tahu tak nape?mustila sebab bola main memalam masa pukul orang normal tido...haha..ade kawan2 siap gigih bangun kul 3 4 pagi.ade yg sampai stay up tak tido sebab tengok bola.alangkah bagusnya kalo kita berusaha macam tuh untuk qiamullail kan.huhu fikir sejenak. and paling saya anti adelah mase kat kolej..budak2 laki suka jerit2 tak tentu pasal masa tengok bola kat kafe especially time2 EPL ke WORLD CUP ke.sangat annoying...msti bangun.smpai msuk dalam mimpi sore dorangMySpace...

dahtu saya nie sangat la cetek ilmu pasal bola nie.naif kan bila cakap saya tak kenal pun pemain2 donia ni...kau cakap la torres ke ronaldinho ke ronaldo ke.2 orang tuh pun saya boleh tertukor padahal da nyata dan jelas la kulit emang xsame..rambut lagi lah lain..adoi...kronik kan tahap cetek ilmu pasal bola.tapi sebenanya tak ler cetek sangat sebab nye mase skolah menengah dolu2..tingkatan 1..saya ade wat buku skrap..kena tulis detail sal sukan..and saya buat pasal bola sepak tahu?boleh percaya ke idok.jangan kan korang.saya pun xpercaya...tapi saya copy paste aje la dari buku.hahaha...kantoi..dahtu mase dulu2 mane ade inTENAT macam skang oih...

saya ingat lagi..dolu2..mana la pemain2 malaysia nie dipandang..especially orang malaysia sendiri pun tak pandang...tapi 1st time saya suka tengok bola adalah masa musim piala malaysia..n apa2 je piala yang THE RED WARRIOR aka kelantan punye pasukan main.saya memang semangat ni.luarbiasa.kawan2 lain pun polik.eh jangan kan korang.saya pun pelik kut.haha..saya rasa sebab kalau ayah tengok bola saya tak boleh tengok cite lain.dari situ kut terpupuk minat kat bola.hahaha...dulu kalau bola ayah tengok sorang2 skang da ada geng..mak pun masuk geng kau tahu?haha meriah umah nak-nak kalo kelate main.

pastu da lama2 makin minat lak dengan donia bola sepak nie .kenal la sape itu khairul fahmi che mat, mat yo, daudsu, piya etc...tapi kalo sdrk nak main tuh..idok la mungkin....haha...oke la atleast saya tahu la ape itu kawasan penalti, sepakan penjuru, sepakan percuma.haaa...jangan tak tahu...

oke lah korang..senanya saje je..

tadi baru MALAYSIA VS CHELSEA 0-1 oke ape..sume star tahu yang turun lawan ngan malaysia..skuad olimpik plak tuh.sume muda2 lagi..gol pon gol macam tuh jela...atas line..referee kasik sebab hormat star aje...sebab yang senior2 sume da gi singapore untuk kelayakan piala donia..

masa HARIMAU MALAYA vs LIVERPOOL aritu...3-6 oke la kan..hehe.. yang arsenal 4-0 kesian.tapi saya tak tengok yang ni..malas nak komen..Tapi memang harimau malaya sudah mengaum di bukit jalil.MySpacehehe

apepon...ape yang boleh saya simpulkan

SAYA BANGGA SEBAB PEMAIN MALAYSIA FULLY MALAYSIAN..ADA IC MYKAD KALER BIRU SUME

SAYA BANGGA SEBAB MALAYSIA DA MAKIN IMPROVED CORAK PERMAINAN..GOL GOL PUN DA TARAF ANTARABANGSAMySpace

SAYA BANGGA DENGAN MALAYSIA.

MySpaceMALAYSIA BOLEH!!


Kate hatiku,

2 comments:

  1. goodjob malaysia..hehe..kenal player termahal kimicnol ;D

    myfirsttime??

    ReplyDelete
  2. hahah....oh eaaaa...xkenal la sape tuh ...die hebat tang ape?sepak angin ek :P kuikui...kimi pon tgk bola jgk ke.ingt xtengok. ingt pandai wat perlibahasa aje:p nk belajo la camne nk wat perli bahasa.haha

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin