CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Thursday, July 7, 2011

eh yahoo2 kita menang liga super ke.alhamdulillah.good job THE RED WARRIOR!

Salam..hye followers and readers yang saya hormati sekalian..

hehehe...arini nak update sal match bola semalam kat stadium likas sabah bah..eh macam tak percaya plak kan...minat jugak bola saya nie...

hahaha..actually takda la minat bebenor...just nak isi masa lapang...mari kita membaca berita terkini hiburan sensasi.


Pemain Kelantan meraikan kejayaan menjuarai Liga Super 2011 selepas mengalahkan Sabah 2-1 di Stadium Likas, Kota Kinabalu, semalam. - UTUSAN/Ghazali Basri

KUALA LUMPUR - Kelantan cemas seketika sebelum mengesahkan kejuaraan Liga Super 2011 apabila diasak pasukan tuan rumah Sabah pada babak akhir perlawanan, sebelum menang 2-1 di Stadium Likas, Kota Kinabalu semalam.

Peledak utama Red Warriors, Noorshahrul Idlan Talaha muncul wira pasukannya apabila menjaringkan kedua-dua gol pada minit ke-5 dan ke-71.

Selepas jaringan kedua itu, Kelantan yang hanya menantikan wisel penamat dibunyikan, cemas apabila Sabah bangkit memberi tentangan dengan memperoleh gol menerusi Razlan Otoh, minit ke-76.

Jaringan tersebut menyuntik semangat pemain Sabah untuk memburu gol penyamaan dengan melakukan asak bertali arus, namun gagal menembusi gawang Kelantan yang dikawal kemas Khairul Fahmi Che Mat.
Kemenangan pada perlawanan terakhir semalam membolehkan Kelantan mengumpul 56 mata dan tidak mampu dicabar Selangor dan Terengganu.

eh jangan ikut skema jawapan sangat..duh.

oke semalam dan blangsung match untuk menentukan siapa juara liga super 2011 and alhamdulillah THE RED WARRIOR da menjulang nama negeri cik ct wan kembang di arena bola tanah akhir..MySpace yahoo mari yahoo bersama2..walaupon kalah masa piala FA aritu tapi kali nie dorang tebus kekalahan tempoh hari..tapi terengganu pun tak ketinggalan mengamuk habes depa kalahkan felda united 6-2 semalam..dasat2...saya neves betul yela mane tahu tibe2 dorang menang liga super instead of kelate..tapi alhamdulillah rezeki TRW jugak...

tapi itulaa..disebabkan terengganu menang besar semalam...walaupon tak dapat atasi TRW tapi ...hadi yahya dapat gelaran kasut emas tu..kalah matyo...sob2..tapi takpe...tahun depan leh cube lagi ya matyo...semalam pun 2-1 2 gol tuh hasil jaringan matyo jugak la..MySpaceMySpaceMySpacebagi sape yang tak kenal matyo...norshahrul idlan talaha kenal ke idok?aduihhh..yela2..meh ler saya tunjuk..tempek gambar shahrul kat sini...


tadaaaa...bai.laki orang.MySpacehaha

oke,,,semalam saya tengok match ni fair la..tak macam mase malaysia lawan taiwan aritu....referee vietnam tu nama hape tah.MySpace.tuh bukan pengadil tapi PENGTAKADIL..huhu...overall oke la..berpuas hati dan dapat tidoq lena..haha obses2...

banyak lagi match boleh tengok sepanjang duk tanam anggur nie...oh lesen cepat la siap saya nak gi kerja plak nie...huhu..takat nie saya hanya memegang lesen keta L aje...doakan saya ek hopefully leh lulus dengan cemerlang gemilang terbilang.eceh.ameen:)

MySpaceEIYKIN BOLEH!RED WARRIOR BOLEH!KELATE BOLEH!MALAYSIA BOLEH!

amboihhhhhh kau....MySpace....

salam.



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin