CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, December 23, 2011

MATANG.

salam...hye followers and readers sekalian..

ini kawan-kawan saya mase di naim.jumpa masa majlis kawen kawan satu sekolah, cik along fizah, i mean, puan hafizah.hehe..bila tengok kad dorang....nampak la nama pengantin
hafizah n hafiz..terbaik..kalau ashikin?ashik ke?ade ke orang nama ashik?haha..

tapi sebabkan kami datang awal, pengantin belum bersiap lagi .adoi..saya dan cik shake plak kena balik sebelum petang.maklum la kena lalu jambatan tuh.bila petang sesak pulak..dahtu ujan plak..kesudahan nya..pengantin malu nak bergambar dgn kitorang..adoii...

tapi..wat ever pun tahniah along...sempat cilok gambar dari kawan yang sempat bergambar dengan pengantin..mintak izin amik ye kak ain...along!!xsangka kamu dah kawen..suka kacaw kamu sebab kamu suka pukul saya..tak sangka semalam pun saya still kena pukul jugak bile sakat kamu...haha..tak berubah perangai kamu yang comel tu...tapi bila dah akwen ni muka kamu nampak macam matang je....

bagai pinang dibelah dua....n kamu cantik sangat2...semoga berbahagia hingga akhir waktu.

eh kawan2 cakap lau saya pakai macam ni nampak muka lebih matang.betul ke??

haha secara jujurnya, saya rasa takde maknanya..sebab orang tetap akan cakap saya baru abes spm.phew...

kadang-kadang saya rasa adik lelaki saya sebenarnya dah tertukar umur dengan saya.why?sebab die baru 18 tapi muka dah macam 23...tapi saya plak?oh ok bagi balik umurkuuuuuu (mode xsedar diri da tua).okbai.=_='

salam.




Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin