CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Thursday, September 29, 2011

KONVO saya yang sangat sweet dan sangat hello kitty dan barbie.

Salam n hye followers and readers yang disayangi sekalian...

today saya cam nak update sket sal majlis konvokesyen ke 39 UKM..majlis konvo saya la..hehe..

warning: jangan teruja tengok jubah yang sangat barbie plus hello kitty kerana itu sangat limited edition..mane leh jumpa kat u lain...nan hado aje lah.heheh


alhamdulillah...ini lah die..penat lelah 4 tahun..

my Sarjanamuda Sains Pemakanan dengan kepujian aka Bachelor of Nutrition Science with Honours :)

before masuk dewan..panas sangat2 cuaca...

paling comel di hatiku..my beloved parents..


nutri mates...

kawan-kawan


sekitar majlis konvokesyen..

VVIPs


pink tak kami.hehehe

pro canselor :)


disebabkan ramai sangat orang so esok tuh masa nak anta jubah datang lagi bergambor..tenang je.tak de orang.dapat gak amik gambar kat hotspot2 nih.hehehe


at DECTAR wif my parents...saya konvo kat cni ler..:)


wif amk ayah, ati...


wif mak ayah tersayang...


wif abang tersayang...abang joe...sila abaikan je topi yang senget.saket ati tul.hahaha


kereta yang banyak berjasa sepanjang saya konvo..i sayang u lebih vivi bumblebeeeeee...


melawat ayah konvo!ayah kiut pakai pink.heeee :,)



wif kakak tersayang..terima kasih.selamat jalan ukm...sebab tumpangkan tempat konvo walaupun saya belajor kat UKM KKL...hehe

kepada semua yang dah konvo...MySpacetahniah sangat2 and pada yang belum, teruskan usaha insyallah...next time kamu plak k??

eh eh dahla malas nak post gmbr banyak2..


apekate hati:

alhamdulillah afta balik dari konvo, dapat surat temuduga SPA untuk post Pegawai Teknologi Makanan JAKIM ..doakan ada rezeki saya untuk post tuh ye kawan2..insyaALLAH..ameen..ya ALLAH permudahkan segala urusan kami...jika itu yang terbaik untuk kami.dan jika tidak redha kan lah hati2 kami :))

salam.






Kate hatiku,

5 comments:

  1. tahniah kak ekin,semoga berjaya interview nnt ^^

    ReplyDelete
  2. wah.congrat ekyn...^^
    pink sgt u..ngeh2

    ReplyDelete
  3. Thanx a lot yang...make sure u do ur best in ur final year...taun depan leh sarung jubah pink yang sangat voggy da vass...haha :)

    ReplyDelete
  4. tq cik pieQa :)) best2 ...pink lagi jubahnya.mesti awk suka ni :)

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin