CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Tuesday, September 6, 2011

KEPOHNYEEEE RAYEEEE wif NAIMIANS'05

Salam..hye followers and readers sekalian...lame tak jumpa.sehat?
hihi macammane raye korang smua?? mesti best kan..saya beraya kejap je sampai raya kelima pastu skang da free bawak2 la buat kerja rumah plak..n sambil2 tunggu kawan-kawan yang datang beraya kat rumah...*sambil nyanyi lagu SUASANA HARI RAYA*..x update blog pun sebab sebok beraya n main ngan my lil princes yang makin lama makin kiut dan jelita jeliti.hehehe..lagipon duk sebok makan semua makanan yang ade..MySpaceboleh?

raya korang dah dapat semua makanan yang korang teringin nak makan ke..hheehehe...raya 1st rumah saya juadah nya mee kari..nyam3..sodap...gi umah toksu...makan nasi dagang pulak..raya kedua..menjilat jari makan lontong...maklum lah ibu piya, my kak long kawen ngan orang nogoghi...harusla reti buat..itu pun nyam3 jugak..hehehe..tengaharinye lantak nasi ayam berempah lak kakti saya yang buat...malam tuh gi umah pakcik n makcik..makan lak roti jala n bihun ..hhahaha...sangat banyak kan makan...MySpace oke sila kurus...haha nantilah yang ni update lain plak..pict raya ade lam abang ipar n kakak punye kamera.tungguuuuuuuu

oke la today actually nak update pasal ...3/9/2011..seronok sangat2 sebab dapat jumpa balik kawan2 lama..ade yang dah 6 tahun tak jumpa tahu..haha..jangan main-main..naseb baik ade fesbuk..berguna jugak fesbuk ni..serius rindu sangat kat semua..rasa nak nanges pun ada..tapi takdenye...jumpe je terus gelak-gelak, gamat duk bercerita cerita lama..semua kuar..hepi sangat-sangat...bile tyme makan, suasana gamat die dah ala-ala makan kat dewan makan aspurina suatu mase dolu..haha..MySpaceadeyh....

ramai sangat-sangat datang...dah macam reunion..mula-mula beraya dulu kat rumah teh yang cun..hehehe 7 kereta u olss...sambil2 konvoi nak gi kenduri min n kak sal..terkejut pengantin tgk rombongan kitorang..haa...lagi ramai dari orang yang datang anta pengantin ..caner tuh?hahaha..oke papepun..jum nak share kegembiraan kitorang..

at mizan's aka teh:

haa..mekacih cik mizan aka teh ku tersayang sebab jamu makan ari raye kat kitorang yang ramai ni..nyusahkan aje...hihi ni betul feeling makan kat dewan makan aspurina kut.hahah..

mari bergambor dengan shawl melayang2..hihik


wedding min:

yezza muke minyak2 sape suh parking keta jauh2...kan da bakar kalori..takpe...mase ni baru nak tambah kalori..nampak tuh pinggan depan saya?haaa..dun play play..

mari menculik pengantin comel ini...hehe..barakallahulakuma min n incik shahridzwan..

wedding kak sal:

adeh..makan tak hengat donia..mane tak nye lapor balik dah mase ni..haha..


muka saya begitu keletihan bukan?memang la..seharian kut.hihi..barakallahulakuma kak sal n incik kamal..


semoga kalian kekal hingga akhir waktu pada kawan2 yang saya sayangi ni..ameen..insyallah..doakan saya gak..da amik berkah dah orang kate ni.haha..pasan tul..


apekata hati:

hopefully lainkali lagi ramai yang join konvoi camni..best sangat2 leh borak mengimbau kenangan lama...hehehe...sape nak kawen lagi?cepat99 nak gi ni.hehehe...saya bila?errrr...no komen.jawapan artis seyh..hehe..sekali lagi..selamat hari raye maaf zahir batin semua..
salam.


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin