CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, January 28, 2011

stress itu indah @ PD.

salam...hye followers and readers....

banyak plak ase koleksi gambor kat PD.nak post sketsket boleh?MySpacetak boleh pun nak jugak.haha...

stres itu indah bukan?

sekali lagi cubaan membuat tajuk penuh kontroversi.padahal mane ade ape maksud pun.haha...ape ape ape?amik gambar pun stress ke?MySpacetipu la tu....bukan..maksud saya...jika diri sedang stress..akan jadi indah jika disertai dengan upacara bergila gambar atau gigam.setuju ke tidak?huhu...tak setuju sudaaaahhh...

hehe..


hai.lagi sekali tatahu la nak tulis ape...MySpace









oke sy post gambar sajelah boleh bukan?


***


oke ini adelah pict depan rumah kitorang.

amazing tak amazing?111 tahu...ehehe...nina a.k.a cik aksara buwat muke 'ini rumah kitorang.kau hado?nan hadooo...'MySpace boley?haha...

pastu da amik gambar kat depan pintu...amik pule gambar tas tangga..

gune segala props yang ade.hihi...hoi.MySpacedahtu si eiykin sshi nie buwat muke belagak comel.nyampah kan.

tapi macam kawaii la gambar ni.hik.

pastu pakai props tiang pulak.

wah kilalo.ade gaya macam model lam tibi ler.huks.


kreatif bukan.haha..MySpace..ke gigam adelah perkataan yang lebih sesuwai?

lepas itu kerusi2 panjang nie la plak jadi magsa..kahkah orang lain basah2 naik atas tu , kamikaze sungguh tindakan.naseb baik tak basah baju...

macam chumel je bear2 tuh tolong 'capap'ing name belog saya..winkwink..


malah air bandung dan pasu bunga di kafeteria juga turut menjadi mangsa keadaan.sungguh kasihan.tsk.

perlu ke pink?

kemudian ke rumah student2 master plak untuk bergambar.kali ini pintu bilik mereka menjadi props.tapi muke saya di situ tersangat la erghhh...

saya tibetibe bermuka bajet inesen bukan.
oh disitu ade kak ija.student master jugak.kak ija wat tajuk same ngan saya..QOL..tapi wat kat melaka.hihi...mase ni kak ija da bsedia nak pulang ke shah alam...


kemudian tibe giliran batu bersurat kat resort ini pulak yang jadi magsa.yeeha tak yeeha tak.di situ ade kak mastura.student master dr.roslee

ini kami dengan dak dak master...ade kak mastura, kak zuri , kak diana..


oke itu gambar terakhir sebelum kami tidur secara bertubi tubi di dalam bas.tuptup sudah sampai KL..hihi...trime kaseh dr n student2 master yg da arrange kan bengkel penulisan manuskrip nie untuk kami sekali.


arigato!


MySpacebai.

salam.


Kate hatiku,

2 comments:

  1. dol! aku tau kau kat PD kan!! aku duduk sini la harituuu... cisss...

    ReplyDelete
  2. @cik ungu lah ungu!kau buwat ape plak kat PD?tempat same ke beb.rugi nyeee x jumpeeeeeee...kalau tak boleh bergosip barang se tong dua.hahaha XD

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin