CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Tuesday, January 11, 2011

Vacation to utagha.



salam , hye followers and readers ku sekalian...

haha...yer yer bawak bertendang...saya tahu agak melampau kan pegi bercuti, dahla kau 4th year, ade hati lagi..tesis pun xsiap.hehe..salahkan jadual kelas saya!ketiadaan kelas selama nam hari sangat menstimulate saya untuk bercuti.haha...maaf kan diri sendiri.but then, before bercuti tuh saya dah siapkan keja mana yang patut tahu.dan dan aje jadik rajin and kali ini betul betul determination tinggi kut.hehe.....tapi nak wat macammane saya rindu sangat dah pada anak buah saya yang sorang ni ha.....my lil princess...sofea zahra..


budak ini dah xsuke orang amik gambar die.susah betul .kalah artis.haha..

dapat pun..waaaaahhhhhhh...MySpace..tomei sungguh bagai dikata..

tade lah lame pun senanye bercuti..jap je....2 hari di kedah n sehari di penang...melampau ke.MySpace..nan hadoooo.....

tak banyak berjalan pun..tujuan utama nak melawat sofea n famili jer...tibe2 ter ikut kak ti balik ke penang....hehe...

pekena big apple sat....eheh....ini kat kedah..

sedap sedap sedap = sedapsss


kat kedah pun just jalanjalan kat sini..tatahu la ape name tempat nie...tahu amik gambar je.teruk tak=.=

nak jugak amik gambar ala ala dslr kan...sabar ajelah..

macam aik aik jer ase tengok gambar ni=.=



dikejar bayangbayang resah (tam spider et al. 20??)


driver of da day...thnx a lot mummy !^^.


kat penang x sempat jejalan banyak tempat pun..sempat la ke queensbay .tapi memang best jugak duk kat penang nih.sejuk je suasana...mase kat apartment my sis, tak bukak kipas pun hoih..sejukkk...bangun pagipagi nak amik wuduk lagil la ketaq ketaq gigi den.huhu...


ini kat queensbay..

kak nurul (housemate kakak yg best )wif my sis mummy tuty..

kan nak gong xi gong xi gong xi ni.....

=kakti n kaknurul :)


banyak wing sangat...tak larat kaki aih..masuk kedai kedai baju je..lepastu masuk jusco...tapi itulah yang dirisaukan sebab mesti akan ade terbuang duit...eceh..ter konon *lempang.beli suar slack itam ade sale...so dapat murah.murah ke.entah lagi.haha..


susah hati bile jusco kasik goodie bag kertas nie ha..da la tade tali kan...da macam mekdi punye pembungkus dah...uhuhuhu....
then malam tuh lepas solat terus menuju ke destinasi ...mahu makanmakan..lapor.then lepaking and makan makan kat tepi pantai.eh, pantai ke.ntah..tepi pulau lah.entah lagi..



tapi nama kedai makan tuh SAMPAN SEAFOOD...

haa..yang ini tidak entah.heeheh...lalu saya mengorder la nasik goreng daging n teh ais....haha...tak glamer langsung kan.tak ape tak ape.asal mulut rase nak makan yang tuh.haha...kakti pule oder nasik goreng paprik n teh o limau panas, kak nurul pule oder kueyteow kungfu n limau suam.....pergh pergh pergh..da la angen sepoi sepoi language je malam tuh....bercanda di persisiran pulau katekan..eh betul ke istilah yang digunapakai ni?



masik nie nampak jer camni..tapi sedaps wa cakap lu...luar setinggan..dalam kondo...

pastu malam tuh terus amik tiket balik KL...sebab tibe tibe sedar diri.eh eh. budak final year jalan jalan.kau ta ade tesis ke.oleh sebab tuh la terus balik KL..heheh..MySpace..da ade kat sini.jangan isau.

wee..

sampai ketemu.salam.
:)


Kate hatiku,

2 comments:

  1. amboi2.. berjln sakan nmpk.. tp mesti tak best sbb tak de khai kt situ.. kihkihkih

    ReplyDelete
  2. @khaifaizadoi....yeke.bukan ape..tensen tesis...tuh yang getaway jap tuh...kejap je pun...balik2 ase xsehat pule....bile kena pegi bengkel tesis...haha..XD

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin