CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Tuesday, January 4, 2011

'BOLA CAT'.harus bace.



Salam...hye followers n readers ku sekelian alam....

eh eh...macam lah satu alam bace belog kau kan...

harini nak tolong pomot nie ha..saket plak telinge kan nak kena dengar si mawi adrian farrel tuh bebel suh pomot..MySpacenie, sape berminat boleh ler join ea..especially yg dekat2 dgan kawasan liputan.eh eh kau ingat pakai line celcom ke digi maxis plak ke...ini cerite benar oke.mmg lah jarang ade iklan duk masuk belog ni ha...ini kisah bola cat bukan bola baling bolak balik atau pun bola bola ikan mahupun bebola ketam..


aish...oke nah!ecewah, macam bagi ape pulakkk.MySpace..dush

pastikan anda tekantekan klikklik untuk tumbesaran yang lebih sehat ye.aiseh sudah macam iklan dugro ajekan .padahal ini hanya iklan bola cat semata mata.=.=


mengikut kate mawi kan....ini adelah:-

peluang tbaik bagi sape2 yang ala ala mahu berjinak jinak dengan sukan bola cat.
harga biase RM 120 /person (very da mencekik wallet and purse) jadi kalau ikut yang kitorang punya ni, kami hanya mengecas hanset, eh tak, mengecas RM250 untuk 1 group@7orang...murah tak murah tak murah kan.dan lagi, percuma 500 pallets, jangan risau, bukan pellets yang kau bagi makan ikan dalam akuarium itu...semua orang tak kesah IPTA ke bukan IPTA ke moh ler join beramai rimau kalau nak menang hadiah lumayan sambil enjoykan diri..

okeng itu sahaja yer.arap maklum.nak sambung key in data.



p/s: nah mawi, puas hati?efisien kan kan kan.MySpacebelanje horlick ais satu.


bai.



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin