CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Thursday, January 27, 2011

Buaya Darat -edisi real pule.




Salam followers and readers...

haha..nie nak sambung dari entri lepas 'BUAYA DARAT-EDISI JENG3'.tayah nak jengjengjeng sangat.MySpacedush.

haaa...

ce citer ce citer skang.ape yang kau duk banggakan sangat sal buaya darat tuh.

yerla yerla.oke oke oke...

actually 14hb 1 haritu kan kan...sy ade jumpe sorang buaya darat.haa...musti dalam fikiran korang 'buaya darat' yang itu kan.arhhh...kalau setakat 'buaya darat' dengan definisi 'lelaki playboy' (kenapa kau tak nak jadi playdoh aje.senang aku tenyeh2 kau lekat kat dinding aje).. yang suka mainkan perasaan pompuan itu sudah bersepah and dah banyak kali jumpe jugak.bosan ah cakap sal dorang yang sebegitu.

kali nie saya nak crite...
saya jumpe ini...

chumel kan kan buaya nie..lagi best dari 'buaya darat' yang itu....kahkahkah


chumel konon, padahal lari kaw kaw punye.MySpacehaha...actually bukan la...nie kisah benar die ek.

14-16 Januari 2011

kami yang under DR RUZITA kena gi sini....

bukan kah kelihatan sangat 'pergh pergh' kan....bengkel tesis pun buwat di port dickson..tengok.atas pasir pun nak abadikan.tak sempat bersukaria pun la kawankawan.memang pergi untuk belajar.ayat pelajar skema.MySpacehaha..

hehe....

tapi hakikatnye...kami semua yang undergrad termasuk saya, lilo, nina, aien n kilalo maseh blur n redha je pegi bengkel nie.MySpace...huhuhu....

alkisahnye tade pe pun nk cakap.wei tade idea la nak tulis belog.nape nie.die suh tulis tesis kot...nak cakap itu ajelah kalau mcm tuh..

kami gi bengkel penulisan manuskrip tesis...sile percaya dan yakin dengan sepenuh hati.


kerana inilah buktinya...sangat bersungguhsungguh bukan.ini bagus.atau sekadar drama mungkin?=.=''


sangat bosan bukan entri ni?kerana seolah2 tiada motif.tape...saya suke.haha



tahu...lalalalala....

akhir kate saya nak cakap yang buaya tuh rasenye sejenis biawak aje..kaitan dengan bengkel nie adelah..kami kan tinggal di resort ini..sepanjang bengkel nie berjalan..masalahnya sedang kami asek duk tangkap tangkap gambar....



sekali, jumpe benda alah ini....(ulang gambar, bosan kan?takpe.tahu.saya nak tunjuk bukti yang lokasi nye same aje=p)


sungguh menakutkan yer.especially bile malam malam balik dari discussion ke...hoishhh....sangat tidak mengyahookan...

ini gambar2 ari first ...sebab itu tidak sempat stress lagi....sempat melukislukis di tepian pantai lagi.....haha....ain bersungguhsungguh menyerlahkan bakat artistik yang terpendam.kilalo kau gelakkan ape?bahagia nye?


tadaa....ini hasilnye...teeeheee...






berbalik pada citer buaya darat tuh a.k.a biawak jew pun senanye..tak puas hati la..boleyh plak pihak resort biarkan benda nie berjalan jalan dengan gembiranya sekitar resort nie....haish...mmg la kan...

BUAYA DARAT ade di mana-mana....haissshhh....ai, mengeluh nampak.ade pengalaman ke.haha..bak kate ajeen (anak dr zit) and naufal (anak dr nisak), 'jum jum gi tangkap buaya!'

tapi jangan sesekali tertangkap 'buaya darat', nanti merana badan okeh....tuh jela,bai.

=p

p/s:tajuk tak sesuai ke korang rase?teeheee..MySpace..abaikan jela ek.

salam.



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin