CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, January 1, 2011

1/1/11.

salam...

hye sume readers n followers...before hari pertama di tahun baru ini menutup tirai...

eiykin sshi nak menggunakan kesempatan nie nak ucapkan selamat ye untuk semua...hri ini kita dikejutkan dengan berita kematian seorang lagi artis kat negara kite...iaitu faizal yusup yang juga dikenali sebagai dani dalam slot akasia adamaya yang eiykin sshi pernah aje ceritakan sebelum ini..alfatihah kepada allahyarham dan diharap agar keluarga arwah tabah dan meredhakan pemergian allahyarham faizal yusup...nak bace berita die bleh bace kat mstar online nie.

*alfatihah*

oke lah ...hari ini..tak ada yang spesel pun...semalam tepat jam 12am eiykinsshi maseh terkontang kanting seorang diri memikirkan naseb tesis ni.sangat risau okeh...sbb tatahu nak kire skor bagi questionnaire yang eiykin sshi gunekan ni...sgt sdeyh....tapi nnti nak jumpe lecturer nak tanye...huhu...MySpace.kemudian dengarlah kebabom dum dum cak.eh salah dush dush dush.eh salah jugak.eh entah korang buat lah bunyi sendrik.tatahu lah bunyi bunge api macam mane...hahaa....tuh pun, dah lah tak nampak pun kan...dengar bunyik pun jadi lah...sakit tinge ai.adoilaaa....

oke...then eiykinsshi pun tidur lah dengan aman...tapi yang tatahan nye..MySpacemase tidur tuh eiykin sshi mimpi.eh boley pulak.nak tahu tak mimpi ape?

nak tak?

tak nak?

kalau tanak tayah teruskan bace entri ni tau...

*




*




*




*




*


MIMPI JADI BUDAK SEKOLAH GURNEY 1.EH KE 2?EH MANE-MANE AJELAH...

sebut betul betul yer...bukan sekolah henry gurney yer..tapi sekolah kebangsaan Gurney dekat jalan Gurneykat KL nie je...haha

ape signifikan die eiykin sshi pun tak berapa nak mengerti lah....huhu...

tapi yang pasti mase nak pegi sekolah....hujan lebat..lepastu ayah cakap ..tunggu lah..hujan tuh...nanti da reda ujan baru pergi...oke ..ikut je cakap ayah...yang ta tahannya..lepas tu, abang eiykin sshi yang anta...pelik kan...siap anta dengan kereta lagi kau.haha...pastu nak gi sekolah tuh tak ade kasut sekolah oke..pakai kasut kluar jalan yang biase eiykin sshi pakai tuh.ape jadah?hahaha...

then yang peliknye..mase kat atas keta tuh ade kakak eiykin sshi kat sebelah...yang eiykin sshi duk pelikkan sangat ialah...jeng jeng jeng....

boleyh plak eiykin sshi tanya: kakti, kenapa kakti pegi sekolah pakai baju sekolah kakti kan dah jadi cikgu?=.=

xpaham xpaham...

lepastu teruskan perjalanan..lalu sampai kat sekolah..sangat lewat oke....tapi tatahan nye abang siap hantar masuk dalam sekolah lagi ...bajet kereta guru besar ke...

pastu boleh salah sekolah plak kan.....eh, itu gurney 2 bukan gurney 1..eiykinsshi sekolah kat gurney 1...terpaksa jalan kaki ke gurney 1...

*tahu tak hakikatnya sekolah gurney 1 dan 2 adelah sekolah yang same...bezanya..gurney 1 sesi petang, gurney 2 sesi pagi....huhuhuk...apekaaahhhh..MySpace..tak paham lah mimpi nih.pastu tersedar macamtuh je....xcaye?nak bukti?


haaa...kankankan.

ini belog gurney1,sekolah saya.eh, i mean dalam mimpi jew.....


moral of the story: tayah la nak tido pun ingat lagi sal key in data...

p/s: sekolah gurney 2 termasuk dalam sample kajian eiykin sshi

sbb tuh sampai boleh masuk dalam mimpi

p/s/s:kalau mase tuh eiykinsshi sekolah rendah, mesti abang eiykinsshi pun sekolah menengah.kami beza 4tahun je kut,bagaimane boleh beliau bawak kereta anta eiykin sshi ke sekolah.beliau mane boleh amik lesen lagi mase tuh

*skeptikalnye saye*MySpaceok sy tahu!

jawapan : SEBAB ITU ADELAH MIMPI!SEKIAN.hahaha..

ok then hari diteruskan lagi dengan key in data...petang..cik white ajak kuar ke tasek makan rojak buah sambil bergigam.haha....tapi gambar die sangat tak boleh diexpose kat sini.harap maaf.ade lah yang boleh.tapi.....tengoklah dahulu yer.hahaha....

oke...pastu bile balik dari tasik...terus rase lapar...owh mahu makan ape...

bajet nak koling pape nak delivery ke kolej...

last2...

kafe sajian istimewa jugak yang jadi tujuan..haishhh..sabor ajelah...


=.=

macam tuh jelah 1st day new year eiykin sshi.

ok dan sekarang mahu menyambung bace artikel untuk hebatkan lagi bab 2 literature review..ceh,hebat ke?semangat sket.hebaaatttt..memang hebat!

p/s/s/s: eiykin sshi sudah masuk 23 tahun tapi adekah masih macam 13 tahun?tak perlu jawab lah.jawab dalam hati aje plis.MySpace

by d way pasan x ade shoutbox baru kat sebelah kanan tuh.nnti nak chat tekan je nnti kuar n wallah boley tulistulis kan.kiut tak kiut tak....hehe eiykin sshi tak minat korea pun tapi macam chumel je orang tuh buat2 jerit kan so eiykin sshi gune ajelah.credit tuh

hannafauzann punye tutorial:)

bai.





Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin