CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Monday, October 24, 2011

PIYA-16.

salam...hye followers and readers yang disayangi sekalian..


ni my lil piya yang comel..lagi anggun dan bergaya dengan baju red warrior..haha..tapi die tak tulis piya kat belakang...


nie lak baju piya badhri razi red warrior tuh..hahaa...weh mane nak cari baju nie tapi saiz kicik?nak kasik my lil princess pakai..duh..sape2 penah nampak ke tolong gtau.dah lamaa sangat carik...haha xnampak-nampak.aritu de jumpa budak kecik pakai baju tulis safee 10.style la..lau boleh nak carik jugak untuk saya sdrk yang nurul azwan roya.pasal die tulis NURUL kat belakang..walhal pakai tudung xnampak jugak.heee....

red warrior dah rebah dah dalam saingan piala malaysia tapi takpe de ku kesah.nak jugak letak.haha...gud lak team ganung n nogoghi...tahniah dapat p final...hahaha.

salam.



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin