CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Monday, June 20, 2011

Mia adalah comel.

Salam hye followers and readers yang disayangi sekalian.....

owh ponatnye..baru balik dari bengkel lesen keta...aih...biase la ..orang da lama amik lesen saya baru nak amik..sabau ajela..doakan saya cepat2 pandai ea..hehe dah lama tak update blog..semalam husna n amsyar ajak gi PCB..saje makan angen..tapi dorang lebih banyak makan jem..haha kalau jem buah yang sodap takpe..nie jem atas jalan raya..ituh la degil nak jugak datang kb...haha..dah tahu umah jauh datang jugak petang2..ngeee..

papepun enjoy those picts ea..

adik amsyar..mia..salu sangat dah muka die masuk belog ni.mase kitorang gi main layanglayang aritu.hahah tomey tak tomey tak.

best kan jadik budak2.boley main kat playground.

nak aje saya naik jugak tapi apekan daya.kang orang tgk kate buang tebiat pulak.

lalu husna wat la cubaan...haha sama panjang aje...gelongsor tuh dgn kaki husna..abes2.patah lah benda2 kat playground tuh.huhu

me wif mia yang senyum simpul-simpulan bahasa.sweet je.hee

abang long. sekarang ta kira lu abang long ka ayahanda ka. haaa..nie lah die.haha mia amik nie tau .amacam DSLR x?haha..

datang makan angen, borak2...makan buah..

makan kopok n goreng2 n paling ponting ...

kelapa aiskrim yang sodapss..yahooo...ini die zooming.

nak cakap sedap sampai macam ni skali mia sedut.padahal sebab tak cukup inci.haha

kalau tanya nape tajuk entri ni mia?sebab banyak gambor mia je.kejap2 die suh tangkap gambor die.same je ngan abang die.tapi abg die skang da kurang sket sbb segan dah la skang.hahaha ye ye aje laaaa..

haih sudah la tuh.nak rehat.haha...minggu nie musti ponat sebab banyak hal nak setel pasal lesen ni.huhu

salam.


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin