CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Wednesday, June 1, 2011

Dearie EfA's E-dAY :)



Salam..hye followers and readers yang disayangi sekalian..

arini nak update sal majlis pertunangan my besfren kat matrik..efa..nama die panjang sangat jangan terkojut plak...Nurzulaifa Shaheera Erne.

haha..tapi kitorang gi da lewat...majlis ade lagi tapi yang tunangnye da salin pakai baju biase da.haha..tapi oke la..smpai jugak kat umah efa..da 5 tahun tak jumpe si efa ni..da lain sangat2 muka die rase.huhu..darah manis kut?

oke papepun jum la ushar2 gambar hasil gigaman di umah nenek efa kat pasir puteh..kelate..gi sana ngan ain n zati..

juga kawan baik mase kat matrik..tolak petang..sebab mek ain ni koje ta pat cuti.haha..

da jumpa efa..Yahooooo.com.hehe...teruja tgk bunga efa.da rase macam tawen2..hehe

santek bunga!

jap jap nak enterprem gambar lama kitorang.

haha adoiadoi.

best nye die..dapat dua cincin sekaligus..cincin risik and tunang..terletak elok je kat tangan si efa ni..hehe

Nak wat wat tengok cincin efa tapi si ain gi tengok kamera lak..apdaaa..hihi

sian adik sdara efa jadik fotografer x bertauliah..

haha saya tak ready agi.haip2

kek dorang..

hantaran yang efa dapat..

tahniah efa..kawen nanti jangan lupe jemput ea..insyallah kalau ade kelapangan kami pergi oke?

salam.

p/s:bila la giliran saya..macam far to go aje gaye gayi nya....huhu


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin