CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Monday, June 6, 2011

Air terjun dan pizza.NO significant relationship. :p

Salam..hye followers and readers yang disayangi sekalian..

da lame tak updet belog.wah wah wah...first of all nak ucapkan selamat menyambut kedatangan bulan Rejab, Syaaban dan seterusnya Ramadhan ye semua..semoga bulan tarbiah ni jadikan kita lebih gigih beribadah kepada ALLAH SWT..INSYAALLAH..

Eceh tajuk bunyi intelek tak hengat.siap ade unsur2 biostatistik.maap lah ye..poyo je tuh..ni nak share gegambar yang saya amik mase gi picnic last minit dengan kawan2..ish3...picnic yang sangat rushing.tibe2 je ajak picnic..maklum lah tengah tanam anggur sementara tunggu result kuar..hehe...

da lame da gi ni ha...minggu lepas lagik..afta gi air terjun jeram linang yang terletak kat machang, kitorang terus gi pizza taman bendahara,,dekat umah saya nak sambut besday cik tinggi kita..husna ..heee..oke..enjoy those picts ya!

batu batan nie tambah efek sejuk jela..cuaca mendung mase nie..sejuk.grrr

itu backpack saya..dapat spot tak.sian die duk sorang2.haha

ikan2 yang ramai.eh banyak.

nie best.

besday gurl.husna.

kak dayah yang selesema tapi nak jugak gi airterjun.kan da sojuk!


orang lain tengah mandi manda saya snap je takde niat skodeng pun.haha tuh tempat mandi kanak2

taleh kasik gambar dorang main2 air.hehe..sory..saya pun tak main sangat pun.sejuk ase nak demam aje sentuh ngan air terjun.gi sana makan jambu je banyak.pastu cikedis.air gas lagi.sume tajaan pakcik din sbb die je nak makan..sungguh tak sihat makanan2 tuh.hahaha asek makan je die sepanjang kami main2 air...oh pakdin duk jauh2..kat budak2 laki main air.gentlemen la tuh ek.sebab kitorang terpaksa cari port yang takde dak laki.weh aku puji pakdin.mak aih.haha..oh no. dahtu tibe2 ade satu kapel nie datang nyebuk kat kitorang.terus rase tak selesa...pastu naik makan.

oke afta dat kitorang pun balik la..da alang2 tuh singgah masjid assalam kat umah saya dulu..solat pastu terus gi pizza..plan asal nak belikan kek utk husna tapi susah la..nanti kantoi...so bawak la die datang sini aje..

hehe..inilah itu budak tinggiiiii ...170++ tinggi die.kau hado?? (saya duk sebelah husna kelihatan seperti bayi aje)

oke enjoy la pict ternak lemak kitorang nie...aih makin gomuk den.

ni sedap.name ape tah.

garlic bread xsempat nak snap gamabr ade tangan2 rakus da rembat...haha baru aje nak amik gambar garlic bread beramai-ramai.kan da tinggal 1 1/2 aje.ish.korang ni.

garlic bread sangat sedap dimakan dengan mushroom soup plus chicken ni.nyam3,,jemput2.

pizzaaaaaaaaaaaaaaa...codappps..kitorang amik chicken supreme n ape tah lagi satu..cheesy tak hengat yang satu lagi tuh.hai pizza yang sedap!

oke mari makan!

jangan lupe bismillah dan doa makan.sebuk je duk amik gambar saya ni.

haih.sememeh.=.='

eh mane datang si pakdin ni.haha festime din ko masuk blog daku.haha

yahoooo...sedap2..kek cekelat sudah mari..ade eskrem atas die..sdap tapi kek die sjuk so keras sket..kire kek besday la ni ye usna...

credit to kak dayah yang sudah bekerjaya kerana menghabiskan duit belanja kami !hehe...tapi nape muke cari gaduh tuh.haha

lainkali amsyar, mia, kak yah, anis maravila, ammar n naim patut ikut...musti!


oke lah tuh jela...selamat bukak pose bagi sape yang pose jugak arini ya!:)

*salam*


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin