CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Monday, May 16, 2011

SELAMAT HARI GURU!



Salam..hye followers and readers yang disayangi sekalian...

owh2 hampir terlupa hari ni 16 Mei 2011..which means Hari Guru la kan...wah...teringat zaman2 sekolah dulu..mesti sambut hari guru ni...mase sekolah rendah siap masuk pertandingan melukis hari guru la..n macam2..paling best kalau ade sambutan hari guru peringkat sekolah..best la..nak tahu nape?sebab biasanya takdak kelas or kelas jadik separuh hari ja..muahahha..keji kan alasan.

apepun..rasa rindu sangat2...kat cikgu2 sekolah back in my kindergarten..TADIKA KEMAS...saya ingat lagi..arwah cikgu zubaidah...n sedara saya yg skang da xngaja da , kak ja..sonok woo tadik..lau takde dorang..hado kau kenal ABC?nan hadoooo..MySpace..tapi gmbr tadika takleh letak..aurat2 free hair u ols mase ni jahil laie.huhu..muahahaha

seterusnya...my primary school...SK KUTAN...

bersama kawan-kawan seperjuangan..EDISI OLDSKUL

EDISI TAK OLDSKUL...bersekolah di kbmall..haha..takdelah.ni mase reunion SKK aritu...weee..oke kat sekolah rendah paling ingat teacher siti sarah, teacher ong, cikgu ibrahim, cikgu ishak, cikgu huzarimi, cikgu besar saya cikgu zakaria. paling garang cikgu rahmah..huhu rindu nye kat cikgu2....siyes....

masuk sekolah menengah....SMKA NAIM LILBANAT...walaupun mase ni takde lagik kamera digitall..kodak2 maseh membantu..hehe..layan kan jela gambar2 lame ni..lau tak suka, sile scroll sampai bawah.haha..

bersama ustaz pa n ustaz omar..kalo zaman dulu ade fesbuk, musti ramai da asek menyebuk kat bilik ustaz 2 orang ni sbb bilek dorang je ade komputer best....hehe


4UK Mase ni..wif teacher2 kami....heheh gumbira

wif cikgu zahinah..

wif ustazah nasyid kitorang..ustazah hachinah n ustazah shadiah..

wif ustaz rosli..ketua warden kami...

rasa banyak sangat lah ilmu2 yang di ceduk kat sekolah menengah ni.baik ilmu duniawi atau ukhrawi..syukran jazilan ya muallim wa muallimah:)

afta dat..ter masuk la KOLEJ MATRIKULASI KEDAH...

H6T4

H3T1

Kat Matrik la paling kurang amik gambor..maklum la mane mampu lagi nak ade kamera canggih..ape lagi telefon canggih...hehe...Antara guru2 yang saya ingat kat matrik dulu...Madam Illah...Mr Khor..Miz Mei Mei..pastu sape lagi ek?short term betul la..aih....

n d latest..ofkos la guru2 pensyarah2 saya di UKM terchenta...


sedar tak sedar lagi 4 ari saya akan tinggalkan UKM ni...dan kembalinya saya selepas ini adalah sebagai bekas pelajar..sob3..cepat sungguh masa berlalu...rasa macam baru je melalui saaat2 getir Minggu Mesra Pelajar masa 1st year....

Dr.Ruzita or dr zit..supervisor saya yang paling sempoi...banyak sangat2 ilmu yang saya belajar dari beliau...start dari ilmu pemakanan sampai la ilmu2 kehidupan ni ha...huhu tima kasih dr..sy mesti sangat rindukan dr nanti....


bersama Prof Ismail...cikgu saya yang paling otai..tapi bile prof tegur..salu nanges..padahal utk kebaikan...bukan senang nak jadik nutritionist sehebat prof ismail yang sangat dikenali dalam bidang nutrition..international oke...tak main kampung cik bedah aje..huhu...

tak lupa juga kepada lecturer2 lain...dr poh, dr tila, dr roslee, prof suzana, dr zahara, prof norimah, puan aini, dr hasna, dr razif , dr nik, dr suhaina ,pak kas , dr rohi, cik dina, encik azmi, dr fad n sume2 lah.ramai sangat tak terkira.maaf kalau tertinggal...

oh saya penah je merasa perasaan jadik cikgu cikgi ni..tadaaa...kan ade mase saya jadik cikgu nurul tuh..

my 'anak murid'

sempat jugak ape merasa perasaan dapat 'hadiah hari guru'...

weeee..thnx anak2...wah!anak2 tuh!:P

hehehe...


apepun saya nak ucapkan SELAMAT HARI GURU disertai dengan kasih sayang dan ucapan terima kasih MySpaceyang tak terhingga untuk semua guru di Malaysia..terutamanya my sis...sedara mara n kawan2 yg jadik cikgu..jasa guru-guru dan ilmu2 yang diberikan insyallah takkan saya lupa kan sehingga ke hujung nyawa...hanya ALLAH yang dapat balas semua tu...tanpa guru2 saya takkan berada di mana kaki saya berpijak skang..n ofkos...ini adalah 2 orang guru saya yang paling utama

terima kasih mak ayah sebab dah jadi guru terbaik sejak tangisan pertama ikin lagi....i love both of u!

MySpace

SALAM




Kate hatiku,

2 comments:

Blog Widget by LinkWithin