CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Sunday, May 15, 2011

Dulu Masa Sekolah Rendah Saya Suka Main Sume Benda Nie...Korang lak?Hado?



Salam..hye followers and readers yang disayangi sekalian..

malam2 nie tak tahu lah kenapa ..rasa macam nak menggamit balik kenangan lama...masa sekolah rendah dulu..best sangat...paling best...nothing yang boleh gantikan...precious moment...:')

kalau boleh memang saya taknak dewasa..tapi itu fitrah hidup kita sebagai manusia kan...huhu...

oke lah..sini hasil pencarian bersama incik google...dapat lah beberapa hasil tangkapan yang yes!memang saya pernah n suke main...

oke...yang paling saya suka..


ANAK PATUNG KERTAS

Saya yakin la korang especially yang gurls memang gila sangat main benda ni..sape yang lahir sezaman ngan saya pastu tak penah main..memang tade fun lah hidup kau.bukan ade fesbuk pun yang nak dihadap zaman tuh kan?hehehe....suke....die ade baju, kasut, beg, rambut palsu, topi, malah pakwe pun adeeee..hahaha...maksdnye patung laki la..dulu banyak jugak koleksi saya ada..skang mak da buang kut...mungkin dah dimamah usia..haha..


ANAK PATUNG POWER RANGERS

Yang ini memang siyes banyak kat rumah dulu..adik punye koleksi...tayah cite banyak wooo...saya yang pasti main jugak tapi saya main yang pink n kuning je..kimberly and tania kan?ingat tak?muahahahah bajetss ayu ar main yang pompuan aje?=_=


PEMADAM BAU2 MANIS DAN CEDAP


Hahaha dulu sampai compete..sape yang takde pemadam gini lam pencil box die memang la skema...hehehe...banyak lagi jenis2 pemadam yang lain..tapi biasa dak laki lah main..tikam2 pakai pemadam gmbar bendera la bagai..lawak2..pikir2 balik, xde keje ape?haha


PEMBARIS AIR ADE BLING BLING DALAM DIA

Hahaha...gurls la especially wajib ade pembaris ni..hahaa memang glamer kut..die cam ade bergerigi jugak tepi2..berguna mase pendidikan seni.muahahahahah

PENCIL BOX TERBAIK DI ABAD ITU

oke..sape2 yang ade pencil box cenggini kire hebat la kan..die cam ade magnet2 gtu..pastu bile bukak mak aih bertingkat2 plak...

ha..satu lagi seingat saya..zaman2 sekolah...duk gila little bobdog..haha korang hado?haha...


ASKAR KETOT

Yang ni saya tak berapa nak main tapi kalau dah dipaksa dek budak pembuli (adik saya iwan ) saya layankan aje..terpaksa la main kalau abang tak nak main dengan dia..ngahaha..

PISTOL ADIK SUKA


Tak tahu lah ape ke nama benda lah ni..tapi pistol ni leh lekat2 kat permukaan tertentu je..haha bile da lekat susah nak tanggal woo..btul la kan orang cakap zaman dulu barang2 die bkualiti...hehehe


BELON HEBAT

Hahahaha yang nie best tak terkire..bau die saya suke..haha...


die jadi gini bile kite tiup.lebih kurangss..hehe..


sekarang ade lagi ke?nak beli.


YOYO -o Pepandai tambah o kat belakang -_-''

Nak tahu nape?sebab saya dulu tak pernah reti main benda yoyo nie...torai lah berapa ratus kali pun memang tak reti2..haih...sabau ajela..sampai skang kalau try mungkin jadi kut.ade lagi ke benda ni?

haaa..last but not least..dulu saya obses dengan cerita ni...

A-L-O-N-G, Along!

apetah name..in dis foto..angah along and achik..time kaseh bebanyak long, ngah, cik sebab ajor den sifir n matematik...hahaha siti sifir dalah cite nih kan..x miss wei cite nie dulu..hebat tak hebat?rajin nye saya dulu belajar matematik .. (pasan)..kakti, iwan, adik, ingat x dulu ayah n mak bawak kite gi hotel diamond puteri jumpe along n da geng?masihkah kau hengat?hahaha..XD

tuh jela yg saya dapat ingt..beberapa..banyak lagi senanye kan..


ape lagi yang korang main dolu2?ce citer ce citer kat sini :)


p/s:kalau boleh memang taknak jadik orang dewasa.. banyak sangat masalah and benda kena pikir bukan?takpe...

HADAPI DENGAN SENYUMAN:)

Salam.



Kate hatiku,

2 comments:

  1. patung kertas tu bikin aku addicted.
    aku paling benci bila kertas yang kecik nak buat lipat n sangkut kat bahu patung tu koyak..

    jahanam btul.
    dah kene beli baju kertas laen.


    dan pemadam itu.
    dan belon itu.

    owh dan pencil box ajaib itu.. dpt mase besdey darjah 3. paling suke yang bile tekan kuar kanta pembesar.

    bapak hebat nak mampus.
    time tu mcm da rs otai gila.

    ReplyDelete
  2. hahaha aku sanggup buat kertas kecik tuh balik lau koyak...detail giler wei siap selotep tebal2.hahaha


    tahu takpe..n sape ade pensel tekan mase zaman kite tuh adalah sangat kaya lagi hebat.hahaha XD aku xde kut...sobsobsob

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin