CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Tuesday, March 1, 2011

pOOr fitneSS oih!

salam..hye followers n readers sekalian..

hows ur day?mine is not so oke...again....hahaha....tadi gi lab pemakanan sukan dan aktiviti fizikal...kena lari2 dalam lap...lebih kurang 12minit...nie name die COOPER TEST..tanye la incik wiki lau nak tahu secara surface...oke mula mula kita harus MySpacewarm up dulu....pastu ...kena lari lari macam ni ..MySpacetest fitness lah kire..saya lari lari dengan mate zombiMySpace kepale ase nak pecah sebab tak cukup tido plus tak cukup air lam badan kut..haha...hoi, dalam mase 12minit...boleh lari plus jalan sebanyak 26 lap je maknenya...1325 meters je..oke fine..cooling down je lebih...tarik nafas je lebih..MySpacelari nye tak berapa...haha....oke so result die..POOR FITNESS!!!oke..sambil mngelap peluh.MySpace..nampak sangat lifestyle sangat sedentary sejak akhir2 ni....lepas lari terus rase agak agak nak demam weh..MySpace.oke 'bagus' sangat la tu aihhhhh......nutritionist tapi diri sendiri poor fitness..haha dolu2..rajin jugak turun joging or brisk walk petang petang.skarang nie, 4th year, ape je .pagi petang siang malam duk ngadap data tesis.ya ampun...sabau ajela manyak manyak.mengucap manyak manyak.makin tua makin x fit weh...nanti da nak keja ni.cammane la agk nye...huhuhu....name je dekat ngan tasik titiwangsa.tapi, gi tasek skang buat aktiviti lain dah..sebab nak release stress punye pasal...huhu..contoh nya adelah..memakan eskem roti di hujung minggu.

saya n sheila aka cik bunga cun..

nie pun...

saya n anis suzanna aka cik maravila...die la yang kate kitorang saka jentayu dalam entri ni.hahahaha...

ni sume gambar baru je...credit to CIK MARAVILA n CIK BUNGA....

sile lah lawat n follow belog cik maravila...boleh tekan pada nama die tuh je...n cik bunga ni ade belog tapi under construction katenye...takleh exposed lagi..haha soon saya akan carik jugak!siapla,haha.

cik maravila yang tukang edit gambor..ehehe....aiyok...boleyh jugak makan eskem roti dengan gembiranya...adoi..siyes ar...tak larat..malam malam tido pon kurang..makan banyak tapi tak tentu...ternak lemak ar ni ...nie la kut salah satu faktor poor fitness...updet belog pun laju laju kalah sprinter nye atlet.yer je...huhu....data data nie senanye dah menghantui diri saya MySpacesejak akhir akhir ni...tangan saya pun dah ikut bentuk mouse laptop ni MySpacesemua orang saya carik nak menuntut ni.tinggal tak pigi gua je bertapa ilmu spss..ish..syirik2 tak baik tau...dun try dis at home.in the toilet oke..MySpace.hehehe.tapi betula la...kena doa banyak2 semoga ALLAH bagi kkuatan pada saya...minggu depan da present data....huhu...doakan tau...lagi 2 3 ari lagi..selagi tak lepas selagi tuh ase tak tenang...doakan banyak banyak tau.tenkiut banyak2 kamu semua..MySpace..salam.

update: da tahu da belog cik bunga...sile lah terjah n follow die..:)

Kate hatiku,

5 comments:

  1. huhuhu.....sindrom tesis maniac....adalah ala-ala seperti adanya saka jentayu. Apa itu saka jentayu??? ujung minggu makan ais-krim+makan malam mewah seperti nasi+roti canai +air nelo= nutrition yg x fit (credit to Ekinsshi).....XD

    ReplyDelete
  2. hahaha...amoih2..sedapnya mengate i...padahal anis pun jangkit saka jentayu juga bukan?wakakaka :P :P

    ReplyDelete
  3. Wohhh..berlari2 (ber-ungga2)itik lam lab tuu..:P.heheh.. Isk2..byk2 nye lap awk lari...sket2 suda...lari slow motion ker..hihi..:D Sy pon busy jgk..tp ada jgk msa nk relax2..klu awk ada msa petang2 tuu ajak2 arr mmber2 round2 kt tasik tuu kejap..improve sket fitness..:)

    ReplyDelete
  4. Laaaa...baru perasan..ingt kan blog Anis...hahahahahaha..:))

    ReplyDelete
  5. @AimAnSilentMode


    erkkk..tebeng doh situ aimey wehhhhhh.boleh plak tertukar belog?oke..ini kelakar ok...izinkan sy gelak.hahahahahahahahahahha ok dh.,thnx :P

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin