CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, March 18, 2011

mari pukul ia!!! @ JPD coursenite!

Salam...hye followers and readers sekalian...

fuh lame nau tak post entri baru..busy laa..banyak sangat kerja nak kena wat menjelang poster presentation 24 -25 MAC kat NSM conference @ Hotel Crowne Plaza..saya sebenanye cuak la nak present poster...takut jugakk..maklum la yang datang conference tuh nanti bukan student je...lecturers..researchers oberC sume..mane tak cuak..huhu..semoga dipermudahkan la urusan saya n kawan2 ..skang saya sedang tunggu feedback dari SV n co-SV saya...tadi dah dapat emel dari presiden NSM , Dr TEE pasal poster presentation tuh..prof pun da bgi evaluation form NSM..hopefully saya punye poster tuh mngikuti la kri
teria2 yang diingini..doakan ek sy leh present poster dengan baik..scientific poster ni.kalau poster biase2 takpe jugak.waaa....

oke..berbalik kpd tajuk entri nie...mari pukul ia...nape ye.haha actually tuh tema dinner jabatan saya 14/3 haritu..LETS BEAT IT..MARI PUKUL IA LA KAN..warna tema die..putih, silver, itam..buat kat HOTEL SHERATON IMPERIAL kat medan tuanku ni je..saya mula2 tatahu nak pakai bju ape....so saya memang berniat nak beli kaftan la coz nanti boleyh pakai untuk dinner or event lain plak kan...n putih boleh matching dgn macam2 kaler..lagipun jarang la ade bju putih..nk tengok siket sesuai x...heheh...da lame da....baru nak hapdet kan....hihi..maaflah...tak sempat..tapi nak jugak post entri nie.tak kire.huhuhu..dis is my last dinner..da final year da upenye kat UKM KL ni..overall oke la..malam tuh saya pakai biase2 je...wif lieyn...gojes kan si lin ni..sy pakai biase2 je..kaftan putih je..credit to mira housemate lieyn coz amikkan gmbar pakai dslr..

hehe...actaully tak sempat nak pk coz before tuh ade bentang hasil la, anta abstrak la..jiwa kacaw..pape pun enjoy those picts ya!


the makanans..

zooming...


the dessert..oke la cheese cake.tapi maneh sangat la..huhu..


my coffee..with not so lucky green tea....itu cabutan tak bertuah saya..hehe...


the persembahan....4th year..kitorang naik nyanyi lagu i have a dream and kau aku aizat...haha...


wif all lecturers that attend the coursenite..sayang kamu semua sangat2 !thanx 4 everything !


us...4th year yang datang...


us with prof ismail...


me with dr ruzita abd talib..my tesis supervisor....


us...anak2 dr ruzita....iyo ilang mase ni....aiyarkk....


annur mantan rumet 1st year..C421...same2 putih bajunye..lau kuar malam2 nie lari orang ni nur.hehehe


Wif my buddy...suriyani aka cik memoir...


wif queen n king of da nite..anis n ban hock...congrates...hehe

wif zaza zamilah...


wif wani, mira n ain..


mase nak balik..gadis dan tangga


smart gambar nie..cam ala2 csi nye photoshoot....eh apekaa..tade kaitan.hihi

nutrimates...


p/s: bnyk lagi gmbr....tapi takkan nak uplod ratus2 kan.heheh...sori tau sape yg gambar die tak teruplod...nnti lau larat sy tmbh lagi...sape ade fb sy leh tgk kat fb sy yer..saya punye gambar2 bukan DSLR punye edition ye...edisi kodak sahaje....tapi tak tak.kamera saya samsung.hihi...n credit to kawan2 lain utk gegambar nie ye...sampai ketemu....

salam.


Kate hatiku,

2 comments:

  1. alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
    gmba sy tak cnteq..pelik senyuman tu

    ReplyDelete
  2. @~~cik memoir~~

    alahai..ne ade..santek je....suke bju kamu buddy..ade riben2 lagi..patut pki riben kat kepale malam tuh.wiwit2..hehe

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin