CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, February 25, 2011

Bila TENSI menjelma, ayuh kita MAKANG!

Salam...hye semua...hows ur day?

mine is not so ok...arini tak berapa sehat..plus ase tensi semacam je..n emo plus rasa kurang kasih sayang.hiks....boleh plak macam tu kan...macam poyo jek...eh eh korang, semalam hujan lebat betul kat KL..kat tempat korang lak macammane?stuck lam teksi lame btul..abes wittt...MySpacejem rambutan, jem nenas sume ade la bile ujan ni..padahal baru kul3 masa saya kluar tu..siap banjir banjir depan hospital pusrawi.biasala KL kalau dah hujan musti nak banjir kilat...tapi kena jugak kluar semalam...nak bayar broadband..tak sangka hujan lebat macam tuh skali..skang broadband dah boleh berfungsi balik..lepas nie, nak buat cimb click dah la.senang orang cakap.betul ke?maklum la baru je guna broadband nie..biasa duk guna jaring UKM tapi jaring UKM ni asek koyak je...nak wat caner..korbankan la jugak duit bayar broadband..MySpace nak jadi pelajar cemerlang punya pasal.laju sket nak download jurnal ke hape...

oke...sambung citer...dahtu dah hujan lebat sangat, berhempas pulas la saya n zaza lari-lari dalam hujan...memori daun pisang, waktu hujan lebat...macam tuh la lebih kurang..hiks..pastu gi la bukit bintang....sebab sungai wang lah ade blue cube tu kan..MySpacepastu bajet nak jalan kaki je gi times square coz kiahs da menunggu di depan kenny rogers tuh...adoiyaii....beli lagik tiket monorel..abes camtuh je duet...mengalir macam air ujan yang jatuh ke dalam longkang..huhu...

oke tensen tul d ctu...ramai la plak manusia...ai ai ai saya bukan boleh.tensen tensen mule lah cari makanang..kena tuka bahase dah ..THE KIAHS semua GANUNG KITEEER...teheee....oke sudah2 ayuhla kite ke kenny rogers..

adoi tunggu punye tunggu lambat la plak pakcik nie bawak mknn..oke bergambaq la dulu..as usual..leh tempek kat belog..

me n ezaja...itu adelah gaye lenguh lenguh badan dari saya...

the kiahsss...ganung kite ni lake...hehe

adoi mane la pakcik kenny rogers ni.padahal bukan de ramai org pun dalam tu.lapaq nie..huhu..tunggu punye tunggu,,mule2 sampai la ayaq dulu..air ape dah nama die tapi sodap la..die cam air nanas campuq oren campur ape tah lagi..tak ingat la plak nama die...eza n irama amik yg boelh refill.senang.jimat sket..tehee...

inila ghupe air tu.....

pastu sampai muffin....4 bijik ni ha...saya , eza amik banana raisin..irma amik vanila, zaza amik cekelat..


abes dalam sekelip mate je..haha...pastu datang la orang itu bawak mushroom and chicken soup 4 pinggan...rupenya ayam lambat..lagi duaploh minit..MySpaceadoiiii..perot da nyanyi lagu heliza cuma aku ni ha...huhu...tunggu jela..redha je makan sup sampai licin..saya je x..haha..

oh yeah pastu itoo diaaa..dia sudaaa mari...saya pesan quarter meal....

yang side dishes dia saya pesan aromatic rice, coleslow die yang memang sah sah sedap pastu mixed fruit..sy nak makan si kiwi tuh..hehe..saya amik ayam dengan sos blackpepper..nyam nyam..jommmmm makaaaangggggg (dengan penuh besemangat kalah komanden kawad kaki).

muke eksaited je jumpe makanang..tak patut betuiii...haha


saya memang makan banyak kan.tapi tak bosar2...haha...anis cakap sume dak nutri ade saka jentayu.MySpacekejam tul..

pastu makan dengan gembira tanpa mengigati tesis.MySpace..hahhaa....ok then kami terus balik...huhu...lapaqqqqqqqq..skang tengah lapaqqqq..huhu siyes...oke da itu aje untuk kali ni.daa..MySpace.have a gud nite.salam.


Kate hatiku,

4 comments:

  1. cumel lak blog ko kali ni..lame dah xjenguk2...hihi

    ReplyDelete
  2. @lieyn

    haha...tenkiut lieyn...haha..jemputla tinggalkan jejak ko kat blog aku yang x seberapa ni..stakat nak jadik tempat release bosan boleh je...hihik :D

    ReplyDelete
  3. lorr...cuaca redup..agk2 gelap smacam tuu..sedia kan arr payung sblom ujan..;) ehh..bukan leh bayar sacara online ker broadband tuu..pkai online banking ker..hurmmmm... hehe..part yg mkn2 tu mmg best..wat terliuq n lapaq jaa mlm2 ni..hihi..:p~

    ReplyDelete
  4. @AimAnSilentMode

    mane de redup sangat lah...adoi...ha'ah...baru je gune brudband ni...itu yang blur2...haha ofkos la...lau x terliuq tuh x normla la plak...haha :D

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin