CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Wednesday, March 9, 2011

edisi uPdate secara pukal=.=''

salam...

hye followers n readers...dah lame xmenulis secara serius kan...tehee.....adoiii...maaflah sy sgt jiwa kacaw lately....sebuk sangat2 as dis is my final year and final sem at UKM KL....insyallah....i'll be graduating soon.....ameenn....so....kena work hard sket la....jadi...sy kena lebih banyak mnggerakkan tesis saya daripada menggerakkan belog sy....hehehe...


okie....hapdet lelaju.....minggu lepas ade bengkel biostatistik untuk student tesis Nutrition....yoshhh....sangat bsemangat bangun awal...3 n 4/3/2011....oke2.sangat oke..banyak ilmu baru boleh belaja and boleyh refresh balik ilmu2 biostat yang sudah lame tinggal tu.hihik....oke then petang lepas hari kedua tuh..p la jalan tar..sesaje je nak mngushar barang2 konon utk dinner..hehe...gi ngan sheila.....n anis maravila pun p...tapi pastu kami dua balik sendri la coz takkan nak merempit 3 orang ngan moto maravila...dan dan je dua2 adeks saya nie tade kelas..apelagi...da la sogo ade sale BUM nye barang...memang menipis kut purse aritu...hahah...pastu pi la jejalan dapat la gak ape yg dicari..

ponat ...pastu bantai kepsi..

nampaknye anis sudah nampak kami macam ikan kaloi.macam dalam iklan kepsi.haha

edisi tersangat haus...hehehe..

yer..plastikmu plastikku jua...haha...eksaited cik bunga ...


5/3/2011 ritu ade dinner kolej kami,kolej tun syed nasir yang da 4tahun jadik tempat tinggal saya..dan rakan2 seperjuangan...sedih....nie last punye dinner kolej..dats y pergi je...even next two days tu ade pembentangan hasil tesis saya..MySpace.huhu..oke cite sedih.malas nak ingat..tapi x best sangat la...kawan2 x ramai yang datang...n yang dtg pun balik awal2..xsempat bgambor ngan ramai orang pun...wuu...apepon tahniah pada organisasi NITE OF EXCELLENCE malam tu...even x meriah sangat..n macam dull sket kut..tapi oke la....its ok...as bile kite wat program..mesti ade cacat situ sini...xde bnda yang perfect kan...tehee....

oke la....malam tuh sy simple je...pakai bju sedia ade je..mule2 nak pakai baju lain..tapi xde tudung yang match la plakkkk...kesian...huhuhuhu...

takpela..boleyla...walaupun x ikut tema sangat..atleast tade la tema merah sy pakai ijo ke kuning ke..hehehe.....oke..tapi kan...nak wat lab repot pemakanan sukan dulu...yang saya cite dekat entri ni....kena postpone dulu la...nanti la post sal dinner..haha..tapi warninge a..gambar2 diner tu...adelah edisi bukan DSLR..n memang takde edisi DSLR pun kalau nak bak sebijik nikon!macam ni!


oke..nie mr arun punye...bergambar dgn nikoniah nie pun tanpa izin.hahaha...maap run.


oke sudah la pomot kamera....



truskan membuat lab repot kejap.kang tak siap naya den!nape rase blur lately ek?MySpace






Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin