CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, February 12, 2011

WIDAD WAFIYYA VS WOORAM

Salam followers and readers....

hows ur day?huhu saya alhamdulillah oke2 je...hope kamu semua pun yer...

haish..dah bsawang da belog nie ha...betul betul laman sesawang jadinya.hehe...dah lame tak update...coz minggu lepas hidup macam tak terurus je...xleh lelapkan mate, exam, lab report yang banyak, tesis...sakit kepala mengganggu prestasi saya.huhu.....gi exam tanpa tido walau sepicing pun.kau hado?nan hadoooo..MySpace..huhu....eh eh betul ke ayat tuh.tatahu la ape yang tak kena pada saya nie..hope tade pape lah..asek terpikir citer puaka niyang rapik aje dalam kepala hotak.ceyt.tahyul tul la...astaghfirullahalazim...huhu

tapi skang dah ok...harini 1st day weekend sampai qada' tido macam lah tak tido setahun..MySpacehaish...teruknye..tapi betul rase ngantuk die tuhan aje yang tahu.huhu.senang citer minggu lepas memang hidup sangat tak best..tapi ari jumaat da melengkapkan satu mggu yang xbest tuh.yahoo...

gi balik gombak..umah abang n kakak saya..jauh jugak perjalanan tapi takpe.luas pemandangan..hihi...mula mula...amik monorel sampai bukit nanas terus jalan jalan lari lari untuk change ke LRT kat dang wangi..itu cume edisi pandai pandai saje.MySpace.naseb baik betul route nye..lau x betul pun takpe..bukan terlepas sampai australia apetah lagi UK...heeee....tapi lau terlepas ke korea best jugak.hahah...

ok then petang tuh dalam 430pm abang,kak nita n anak dorang yang chumel datang jemput saya kat terminal gombak...waaahhh...da besar da widad...da boley dukung da..da pandai senyum, tak perlu kata apa apa..MySpace...

kadang kadang bile tengok widad

teringat pada wooram lam cite baby and me ni....eh tak tak.sebenanya bile saya tengok wooram la saya teringat pada widad...


tapi baby mason lelaki laaa..ini la baby mason...aka wooram...heeeeeee.....

ini pulak

widad wafiya...

heee...tak sama pun tapi same2 kiut!labuhnye pipi...ase nak giget!

widad tito dengan nyenyaknye mase kitorang tengah solat jemaah..agaknye die didodoikan dengan bacaan ayat alquran kot ..MySpaceheee..

pemandangan dari tingkat 17 umah widad..hee...

widad di ktsn..tengok tiang tiang pun suda tahu...errr...


1st attempt..ade orang amik gambar sambil membebel kamera tak canggih....ini lah hasil die...grrrr...da macam entiti pule...hihi...tapelah kreatif kreatif...yelayela..tunggu kaya kang beli dslr terus MySpace..

2nd and 3rd attempt....da oke da ..MySpaceeheh...bolat tak mata dia...bolat kan..eheeehee...itu ummi widad..kak nita , ummi widad yang cun :)

ini la orang yang amik gambar sambil membebel itoo...kuikuikui..eh eh abi widad upenye..sabor ajela...hiks..

oke itu ajela..nak sambung buwat introduction sket untuk lab repot..have a nice day semua..MySpace
salam :)



kate hati eiykinsshi: maksud widad wafiyya nie sangat sweet oke..maksud die...cinta sempurna...wahhh...romantik tidak?huhu... :,) macam sweet je...cinta sempurna abang saya and kak nita, his beloved wife :)






Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin