CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Wednesday, February 23, 2011

DOmiNo's yahooyahoo yeay

salam..

hye followers and readers yang disayangi...

teheee....lame tak update...entoh ler..kurang mood..kurang idea, kurang semangat, semua ade.huhu..

last few days saya asek tringin nak makan domino jew..MySpace.*pangggggg, dushdush..perot gedik ulat nangka bak kate lily..tehee....

tak sangka my beloved kakak, kak za n ma makanmakan fren , lily mengambil siryes akan kehendak perot yang sangat melampau ini.haha...

so, petang semalam....dengan meredah hutan belantara...(ok...tipu...)..i mean meredah hujan ...gi la midvalley sat...maklum la..domino ni bukan sume tempat hadooo...

mule2 nak gi wangsamaju je..tapi situ tade cili sos..kak za kate...tape..kami patuh je..haha..pastu pikir nak gi ampang je..eh eh tengok tengok..laaa..dah sampai mid...wat de amazing...haha..okie...tibe mase untuk bergigam barrang sekilo dua...
tak amik gambar banyak pown...makan je banyakk...

credit to kak za .Ini pule gaye yeay yeay dapat kupon free..pasni boleh delivery di kolej pula..muahahaha....muke eksaited semacam disorokkan disebalik kupon tu.

gojes bukan??inilah kak za ku...nak ngurat sile daftar dulu ea...haha :)

okie nie ler die....kitorang amik set yang 2 orang pastu tambah yang personal punye..berbaloi2 jugak ar,,,kitorang amik yang personal pizza yang regular ni ..amik yang chicken pepperoni..pastu yang thin crust amik aloha chicken..pergh..sodap..MySpace..nyam3...

ini pulak side dish...in dis foto (tiru pesbuk:p )..coleslow, garlic twisty bread, crazy chicken crunchies, mushroom soup....suke ayam tuh coz die cam rase lime n pedas macam ala2 thai sket...cube la korang..then cicah ngan sos die tuh..cam masam2 sket..macam agak wallaweh jugak ar...

tiada dalam gambar: cinnastix & icing (macam conditioner rambut die nye appearance, bak kate kak za..haha), pastu satu lagi onion ring...

ahah, yang ni just cinnastix yang tade lam gmbar...tehee...
yer saya tahu.MySpace.itu bukan makan..lebih kepada mentakedarah...hahaha...takla ..makan la...siap tapau lagi..gulp gulp...pastu air saya amik apple fizzy, kak za amik milo (minuman bayi) n lily amik hot coffee ..minah nie bantai 5 paket gula prai..

mintak ampun jela....haha..si lily sedang mengacaw kopi diabetes.hahaha...LOL..



excited nye dapat makan..malu malu..haishhh...saya tahu muke saya sangat comot.abaikan...

wif kak za..sepet je mate duadua..tsk..huhu


wif lily firo yang sporting...yang ni pun nak ngurat pastikan kau bawak segala jenis barang domo.nak tahu domo tuh sejenis ape?kuih ke gula2 ke.sile google.haha...

oke lah then kami sangat sedeyh sebab actually lau beli lebih dari rm50 dapat neskafe tarik free..haluuuuusssss je kan.tapi!ade tapi die...kena tggu gambar domino kua bile pasang gigibiru kat fon la bagai..very de lecehs...last2 abaikan jewwwwww...(euwwww)....lily si pencinta neskafe sedih je....tape2...jum tinggalkan domino..ayuh gi jalan jalan membeli belah tingkap jap kat mid tu pule ha...niat di hati nak cari tuty frutti...ish ish...ade niat lagik.haha.....tapi tak makan pun.bagus tak..wee.....pastu gi care4 beli barang dapor....

itu jela nak cite..thnx kak za n lily sebab da tunaikan cita cita perot saya yang gedik ulat nangka ni...tehee..MySpace..sayang korang!

k..bai..salam.

:)



Kate hatiku,

10 comments:

  1. @khaifaiz
    alaa...rugi..domino banyak pakej skang khai....cepat2 pigi domino skang...xpun sebat kupon2 die pastu suh delivery kompem berbaloi2...haha.. :D

    ReplyDelete
  2. ya ampun!! 4 peket gula prai je cik ekin oii. ko men tmbh lg 1 eh. hahahaha. : Firo :

    ReplyDelete
  3. hahaha yeke lily bukan orang tuh tambah lagi 3 paket ke kat ko?teheee :P

    ReplyDelete
  4. mmg aku minta tmbh lg 3. tp aku gune 2 jek. heee :D

    ReplyDelete
  5. Haaha....alaaa...aku ingat kau dapat 3 gune 3 3 la...bluweekkk :P alaaa..showeeee.... :P

    ReplyDelete
  6. napok po x sedap pown domino 2..sedap lagi ayam goreng kat changloong

    ReplyDelete
  7. @Abu Widad

    :,) huhu..ingt lgi abe.terharu sero.teringatnyo aye goreng tuh be..siyes deh..KLG .teheeeee....

    ReplyDelete
  8. gojes la sgt kin.nk jd match maker ek?haha

    ReplyDelete
  9. @im_iera

    alamak...xreti la match maker nie...tape ne la tahu dapat carikan kat akk yg cam jek jukhairi ke kat sini...berbaloi2 .haha :P

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin