CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Wednesday, January 25, 2012

WEDDING HON3Y.

Salam..hye followers and readers sekalian..today nak update another wedding yang saya gi..iaitu..my bestfren dekat sekolah menengah dulu..hani ajrina yang cun melecun...hehe..alhamdulillah kelmarin 24/1/2012 hani sah menjadi isteri kepada dr yusof..senior hani kat usim..hehe...congrates hani...teringat plak dulu2 geng ngan hani pergi kantin kakmoh mase rehat...kuikui...

::hani n hubby hani..macam pinang dibelah dua..sweet sangat::

oraito..semalam mase nak pegi tuh..memang banyak sangat peristiwa lucu..mane tak nye..susah betul la haih nak jumpa rumah hani ni..maklum lah xpernah pegi..peta plak sangat la kompius..heee..banyak betul orang yang buat kenduri semalam dekat jalan bayam tuh..penat nak intai satu2 paham tak...lawak betull...but then last2 masuk satu majlis ni ha...kakak yang bawak tapi betul jugak kakak suh intai dulu betul ke tak..kitorang ni terus terjah je...haha..macammane nak terjah..ramai kut orang ngan polis2 sekali..rupenya PM n wife PM pun ade kat majlis tuh..majlis anak dato fatmi..ya Allah malu nya..patut la ade polis..mak aih..malu betul...punye la muka yakin overkonfiden itu rumah hani...rupanya...haha...majlis orang lain oi..da la die capak, ala, masuk la makan sini dulu...haha...boleh plak kan..segan nya..dah la dah bawak hadiah semua..pastu cepat2 cover line pegi dari situ...heee...serius banyak sangat2 majlis kawen semalam..kenduri situ sini!


::kami::

tapi alhamdulillah selamat jugak sampai umah hani ikut jalan lain..nama jalan tuh bukan jalan bayam lagi..tapi sudah jadi jalan memandai...penat makan 'langsat' .. dengan 'bayam' kat jalan bayam...haha...kenyang2...sayur n buah plak kan..pemakanan sihat bukan?haha...


::ushar bilik pengantin yang simple tapi sejuk je rase.hehe::

::da kenapa saya nampak begitu 'sihat'?oraito..segan nya duk sebelah pengantin cun melecun..putih melepak si hani ni..da macam orang jepun da..huhu::


::hee lame tak jumpa ina pk1.. afta spm terus tak pernah jumpa..ngan cik ada n silah ada jugak jumpa::


::amik gambar ramai-ramai dengan pengantin..naseb baik ade jugak.heee::


itu jela..penat plak nak tulis banyak-banyak..saya doakan hani n pasangan kekal bercinta sampai syurga..insyallah..jangan lupa cepat2 tambah baby naimians ok?heee..


::salam::


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin