CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Wednesday, January 18, 2012

MuSiM LuRuH Di HaTi SaYa..

Salam...hye followers and readers....

hurm lately kat kelate panas sangat...bahang betul..da tak hujan da..kering sangat...macam musim luruh ... aritu kan...pantai timur kan macam dijangka dilanda banjir kan...and memang kalau kat pantai tuh..bah besar sangat2...n nak tahu tak ape kesan bah tuh pada pantai cahaya bulan??

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


oke nampaknya memang serius nak tahu..tak syak lagi..tadaaa...



da jadik pantai cahaya bintang.heee...cantik kan?

subhanallah...before dis pokok2 rhu nie ditenggelami air banjir..but now..

dah jadi pemandangan yang sangat indah walaupon da kering kontang kawasan ni..pokok rhu banyak yang da mati..

cantek bukan?


and saya n my besties from matrik ain n zati nie pun mintak izinlah nak feeling2 shooting drama autumn in my heart jap.boleh ke idak?tak boleh?eh, dah gigam da pun..haha..

ikhlas dari fotografer amatur seperti saya..haha..


ha, nie lagi sorang..jadi mangsa fotografer amatur eiykinsshi.haha eh eh model malu2 plak..


oke skang fotografer sudah mahu beredar tapi dikejar paparazi pula..haha.eh atau sebenarnya nampak macam lari ke dalam hutan disebabkan lari dari nenek sihir persis cerita dongeng?
(ape kau pikir kau snow white?-_-'')



heee...kami bertigaa...


saje je nak jugak amik gambar cam gini kan.. nie asalnya nak acting je..ikut skrip katekan..err..eheh


me wif ain:)


da penat oih....rehat2..

cadangan : sapa nak photoshoot wedding kat sini pon boleyh...agak cantik jugak la ..


till then...have a good day n take care of urself oke?kalau rasa cuaca panas tuh, banyak2kan minum air masak...jangan asek air manis2 aje..daaa..


salam.

Kate hatiku,

4 comments:

  1. ekin... tmpt nie seriously lawaaaa,photogenic betul huhu

    ReplyDelete
  2. hehe...tuh la..dekat je nie ark ngan umah ikin..pcb je!seriously :D

    ReplyDelete
  3. oo... yoko ore sero lamo doh x gi pcb itu huhu... nnt la gi jale umah ekin des iA

    ReplyDelete
  4. hihi..insyallah...bulih2...nati ore bawak ark... :D

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin