CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Sunday, December 26, 2010

HANTU HORLICKS.



Salam readers n followers...ape khabar arini?hope sihat salu lah yer...

-MySpace-

kamu semua jgn lah takut tgk tajuk entri nie....kerana tiada ape2 yg seram pun di sini.hihi...

siape hantu horlicks?

?


?

?

?

?

?

?

ini ke?

bukan lah!ini casper..
putih je same...



SAYA LAH KUT.heee..MySpace..

actually..eiykinsshi suke sgt2 minum horlicks nie.panas ke sejuk ke.dari kecik lagi....horlick nie da lme wujud yer anak2...silap2 bfre kite lahir lagi.eh, mmg x silap lagi la...cthnye skang eiykinsshi lahir 1998 (bajets mude remaja lak daaahhh)...nie die buktinye....


-sudahlah mahu mndaki gunung, minum horlick juge.demand.minumlah air terjun-.-''-

sy pun suke iklan horlick yang baru2 jugek. ade iklan horlick growrite..macam ade motibasi2 mcm tuh.heee.....

-sudahla gagah perkase.pandai pule tuh...tapi kan eiykinsshi boley grow2 lagi ke.hee....-

-dah siap2 ade nutrient information dlm lagu.ini bagus-

tapi sebnarnye eiykin sshi sdg mnjaga diri eiykin sshi ..agr eiykinsshi dpt mnjaga yg lain..macam iklan yg ini....hehe...


tapi yg sy perasan..xhabes2

HO HO ho ho ho...

kan3?hahah..eh, hohoho...apa kau pikir kau santa klos kah?-.-''

oke..berbalik kpd tajuk entri, sy suke horlick..mase sarapan pun minum horlick, nak tdo pun minum horlick,

cawan free colgate ini pun suda bosan..

cawan colgate : kenape ikin?kau mmg tiada bnda lain ke nak isi dlm bdn aku.
ikin : yer kau kawen lah dgn horlick ni.
horlick : xrela makkk.....cube kawenkan aku dgn cawan yg berprestige sket.
cawan colgate : benci kau!
ikin : -.-'' oke colgate next time aku kawenkan kau dgn neskafe atau vico nk?

(monolog dalaman smate2)

dinner ke lunch ke ...sy bantai horlick juge.heee....tapi sy suke horlick ais yg kaw2....

sedapnye horlick ais.....weee....



p/s :kenape kat kafe tiade horlick.terpkse mmbelinye di kedai mee rebus.


p/s/s:itu sahaja sesi merapu untuk kali ini.haha.....XD



Kate hatiku,

2 comments:

  1. Sebelum jd tua ni... Horlick la jd Favorite.. Ble dah kene gestrek.. Dah tak berpeluang nk minum.. kalau minum je mesti aku guling2 sakit perut.. Rindu zaman muda-muda lu

    ReplyDelete
  2. hahaha....macam tua sgt je kamu nih khai.yeke..ak on jew minum holick nih.lagi jadi sehat adelah..sbb aku da muak minum susu...so aku btukar jd penggemar horlick balik macam mase tecik2..kah3..sabau ajela rndu zmn mude.seolah2 kau sudah 50-an..haha XD

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin