CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Sunday, May 23, 2010

++sy kna sabotaj++

salam...


kat sini sy nak info...

account fb n emel sy da kna hacked...

so da xleh access lagi ea....sy gune fb baru.....sy akn add korg....so..kalo ade pape yg dr fb lame eiykinsshi tuh..ignore jer...tuh bukan sy....huhu..sdeyh.... kepada org tersebut yg sabotaj sy tuh..sy taw kamu akn bace blog nie....sy x doakan yang buruk2 utk kamu..cume kalo kamu ade niat pape...sy arap kamu pk la bnyk kali..sbb sy bukan artis, penyyi ke plakon ke anak datok or pewaris tunggal mne2 syarikat... apetah lagi pemenang AF...sy x..kalo nk access kad kredit ke,visa ke paspot ke..sy xde sume tuh..buat rugi jew kaco sy..sy xkn bgi benefit ape2 pun kat kamu...

kwn2..tolong sy...sape2 ade cdgn...sgt 'sopan' utk hacked account fb n yahoo sy n tukar pasword smpai sy sdrk xleh buat pape kat account fb n yahoo sy...kamu sgt sopan kan...sgt99 sopan..sy arap kamu leh tukar balik acount sy jadi account sy balik.tenkiu....sy xmarah...sy doakan kamu berubah...

:( :(



Kate hatiku,

2 comments:

  1. ala.. sedihnye.. takut jugak eyh, kalau jadi kat yuyun pulak cenna? huuu... sayang tu..

    sabar eyh eikin, kalau ade jodoh, datangla balik fb ngan email tu.. ;)

    ReplyDelete
  2. uyun..tuh la..saje nak jatuhkan reputasi sy..pdhl sy bukn sape yg pntg pon...kbtulan nme sy sme ngn die kut...huhuhu sebok jew nak nme ngn sy.....uyun rajin2 la updet paswod ...wat yg susah2 smpai org tebeliak mate nak hacked..sy pon tataw la sape yg dgki sgt ngn sy... :( doakan tau tade jd pape..tkut die wat pape jnayah lak ngn emel sy...

    ReplyDelete

Blog Widget by LinkWithin