CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Monday, March 12, 2012

WEDDING SILAH♥SYUK & ADA♥AMIRUL (10/03/12)

Salam..
adeyh..lama nya tak update belog ni..rase kalau ade lelabah datang buat sawang...dah tak nampak hape dah belog ni..kuikuikui...well..i'm backkkkkk..untuk sementara nie la..huhu bukan apa..working life adelah sangat hectic...tak sama macam uni life..rasa macam nak kembali ke zaman uni dulu..tapi tak mau la..nanti kena buat tesis lagik.haha..boleh tak..

oke.today nak update pasal majlis perkahwinan by BFF dua orang ni.. puan silah n puan syuhada..oke..dua dua nie kenal dari sekolah menengah lagi...sangat rapat ngan diorang..n selalu akan cerita n luahkan masalah pada dorang..kongsi suka duka..sayang sangat kat dorang..sama macam sayang kat BFF yang lain jugak :')

oke..first..thanx sangat-sangat kat jah jizi yang da sponsor knderaan untuk perjalanan gi kenduri ni..pasal mula-mula memang tak tahu nak gi ngan sape..huhu...

oke then mula2 pegi la majlis ada dulu..pasal kat pasir mas kan..jauh sikit...ada sangat cantik...teruja saya tengok...lain muka..naik seri..hehe...

pastu wajib la amik gambar tapi sempat sekeping je..pasal ramai sangat berebut nak jumpa pengantin....nak amik gambar ngan pengantin...

so nie beratur nak amik gambar ngan pengantin boleh tak.haha..

oke..nie la..naseb la duk bawah lampu pelamin..semua dah berjangkit seri pengantin..haha..cik shakirah kita lak duk dekat kipas...terbaik la abes tudung shake..adeyhh...

pastu petang sikit baru gi rumah silah sebab susah sangat peta nya..so tak jumpa jalan..haha...nasib baik last2 jumpa juga...jum makan-makan sambil borak2..biasela gi kenduri..ahaha

borakborak 1

borakborak 2

dah kenyang...

jum jum amik gambar ramai-ramai..


saya dengan silah..segannya amik gambar sebelah orang cantik ni..sayang kamu sangat berseri2 today.. :')


oke amik gambar ramai2 dengan pengantin..adeyhh..muka pengantin sama kan..senyum pun sama..tak caya je ase...baiklah muka saya plak muka kepenatan.haha..

oke kepada syuk dan amirul!jaga silah n ada elok2..sebab dorang nie kesayangan saya..ok?semoga bercinta sampai syurga...cepat2 dapat baby yang comel2 ok?doakan saya sekalik:')

salam.
Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin