CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, March 24, 2012

MENJADI DIRIKU.

Lirik Menjadi Diriku - Edcoustic

Tak seperti bintang di langit tak seperti indah pelangi
Kerna diriku bukanlah mereka ku apa adanya

Wajahku kan memang begini sikapku jelas tak sempurna
Ku akui ku bukanlah mereka ku apa adanya

Menjadi diriku dengan segala kekurangan
Menjadi diriku atas kelebihanku

Terimalah aku seperti apa adanya
Aku hanya insan biasa tak mungkin sempurna

Tetap ku bangga atas apa yang ku punya
Setiap waktu ku nikmati anugerah hidup yang ku miliki




Salam...hye followers and readers..kembali meng update entry ..tayah nak terkejut sangat muka tu..tau2..da lama x update..zaman bekerjaya adelah tak sama macam zaman student dulu..eh, cakap macam tu rasa macam tua siket.siket la.hehe...oraito..today nak kongsi ngan korang sume lirik lagu MENJADI DIRIKU from kumpulan edcoustic..ceria je lagu ni dan sangat memotivasikan diri..

betul sangat2 betul ..kenapa la kita duk sibuk nak jadi orang lain..cuba lah jadi diri sendiri..hidup dengan apa adanya kita..ni tak.ada je nak dengki pada orang.ada je tak puas hati.nauzubillahiminzalik...pastu dalam tak puas hati sempat plak ushar orang tu nye imej la..gaya la mutu la keunggulan la..hehe.eh melalut ape tahu..oke..senang kate tayah nak stalker orang sangat,,,boleh kita nak contohi orang tapi jangan la sampai semua benda pun nak tiru orang tu..lau amik contoh positif takpe..nie tak..annoying tahu tak...cuba jadi diri sendiri and bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang...


be urself..whatever it is!alalalala..tomey nya zahra cikcu (enterprem tetibe..hihi) :)

apekata hati: paling sedih tengok orang kita terpengaruh dengan budaya negatif dari luar yang entah ape2..nauzubillahiminalik..

salam.


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin