CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, May 11, 2012

:: New Chapter :) ::

Salam n hye followers n readers sekalian..
mangaihhh..sedar x sedar dah 2 bulan saya tak update belog kesayangan nie...saya sedang sibuk memulakan hidup bru yg penuh adventure n sgt best!now Alhamdulillah saya da bekerjaya n mencapai cita-cita saya untuk jadik seorang Nutritionist aka pakar pemakanan.. Kira salah satu wishlist saya jugak...
Now alhamdulillah rezeki saya dekat Power Root Malaysia..yelah2 ..saya menanggg motttooooorrrrr... nak ejek letewwww korang nie..skang dengan envirnment baru n kawan2 baru..semua bagi pengalaman yang berbeza setiap hari...semoga saya sentiasa tabah dengan hidup baru nie.amiiiinnnn..


::Dah masuk muka surat dan bab baru ni....::

kadang2 hepi...
kadang-kadang sedih juga...
kadang-kadang sunyi...

kadang-kadang dipenuhi cinta dan kasih sayang...


TAPI HIDUP NIE MEMANG BEGITUUUU....


SAYA CUBA SEDAYA UPAYA JADI YANG TERBAIKK...

“I used to dream about escaping my ordinary life, but my life was never ordinary. I had simply failed to notice how extraordinary it was. Likewise, I never imagined that home might be something I would miss.”
  ('';)

Kalau saya 'SAKIT RUMAH' boleh mintak mc x dr??


by d way hopefully semua orang baik2 n bahagia selalu ok..x dapat nak sharing banyak2 skang..tgh keja nie..

salam sayang dari saya ..

:)

salam.



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin