CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Friday, April 1, 2011

selamat hari lahir sayang.




salam sayang semua...

arini 1 april 2011 kan...

maka...arini adelah hari lahir my sayang....




sape my sayang?jengjengjeng...


*



*


*


*


*


*


nyampah ke....?yela yela..



my sayang nie....my lil princess...


sofea zahra.....


yang saya ceritakan dekat entri ni


sonok sangat2... bile tengok sofea membesar dengan sihat n kuat....budak tecit nie otai tahu...nan hado die takut2 cam budak2 lain...malah die pndai pose2 model tahu.

model harimau malaya..pasukan bola sepak malaysia..hik2...

hehe..tapi kan nape ramai jugak yang kate muke piya sama ngan cikcue die..sape?saya la..hehe...tapi sy rasa macam tak pun..hehe...wish cikcue pada piya...

muke inesen yang sangat tiut....heheh

hope piya dapat membesar dengan sehat dan kuat,,,minum susu banyak2 makan bnyak banyak..jangan malas malas makan tau..cikcue ade resipi2 baru nak bagi piya cube ...heheh...

piya makan banyak2 tau sayang..bia demok cikit..

hope piya jangan nakal2...n jangan la tiru cikcu malam2 suke merengek..ibu cakap piya suke btul buat konsert free malam2 macam cikcu mase tecik..haha..malu daa...*kantoi*

macam jiana jeng tengah nyanyi lak awak ni..konsert ek?kening naik sebelah seyh..hehe


hope piya jadi anak yang solehah n sntiasa maintain kiut..jangan macam cikcu ..serabai2..hihi.beliau sangat gojes bukan?..xsserabai macam cikcu die..=.='' eheh.

hope piya sentiase ingat cikcu, tok ayah, mak tok, ongoh, pkcik wea n pksu li walaupun kami jauh ngan piya...dun weri..


jangan la muke takut2..malaikat akan selalu jaga piya untuk kami ok?.. :,)

hope piya jadi kanak-kanak yang paling epi di dunia nie sbb kami sayang piya...sangat sangat..

she looks so gojes with her new gigi gigans.....tomey la awak nie..nk signnnnnnnnnnnnn..hehe

oke da tibe mase utk piya say gud bye dalam entry nie...

oke piya maseh belum pandai babai secara wajar.hahahaha =.='' tapi itu benar2 chumel.....mak aihhhh....

p/s:cedih x dapat sambut bsday piya same2..tapi takpe lah..next tyme ye sayang!

:))

salam.




Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin