CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Wednesday, October 27, 2010

''KERTAS PEMBUNUH''

salam...


(mode:mate bgkak, hati tkeluar...cakap sorang2 ngn siput yg tatahu hape--->simptom jiwa kacaw)


di muke buku....



arini..27/10 kan3...

td sy jawab paper Farmville Farmakologi...kalo farmville sume dpt A kut..miahaha..tp sy xreti main pun..huhu..

''Farmakologi
ialah kajian mengenai bahan mengubat (ubat) yang dipanggil farmaseutikal. Bidang ini menyentuh komposisi dadah, kandungan dadah ,interaksi, ketoksikan, dan kesan kesan yang diingini yang boleh digunakan dalam terapi penyakit...''


siyes...yek tgk orang nie...eeeiiii...cmni ke kite sume mase duk bce frmako jika dilihat pada mata x kasar?huuu....merujuk kepada status dr rohi kt mukebuku....

*sy salah sorang ke?mntak ampun dr...huhu..xsengaja...tidak kuminta...huhu*


ok komen pakkas paling best:

Kaswandi Md Ambia Kadang2 terpaksa anggap skrip jawapan tu sbg 'penglipur duka lara', jadi tak mungkin kita stress bila menghadapinya...paling2 pun sy mengucapkan panjang dan Istghfar sambil menyebut ' anak sapa la ni?'.


haha...sgt blank!!..susah sgt2..soklan die mmg 'senang'...JAWAPAN tuh yg susah ..da la before tuh kna tggu sejam sbb ade org xcukup kertas soklan...sume org da cam nguap2..mklum la kunun xckp tdo..bajet smlm x tdo study farmako...err...akhirnya xpat jawab sgt gk..hihi..sy xckp sume org la..sy ckp sy n spe2 yg rse die cmtuh gak..huhu...err...bile tgk je soalan td..hurm..MySpace..down2...yg ingt jdi xingt..yg kua ase xpenah tgk pdhl da penah blaja...nie msti kes kurang daya ingtn sjak akhir2 ni,,huhu...ya ALLAH..takutnye ape la result yg bakal sy dpt nnti..ya ALLAH..lembutkan lah hati org yg priksa kertas sy tuh..ya latif ya latif ya latif ya latif...huhu...tuh je sy mmpu wat..sgt2 redha..tkejut tgk soklan...

1-MySpace

2-MySpace

3-MySpace

4-MySpace

5-MySpace




risau nye...tuhan je tahu..sy sedih.MySpace....tak tahu nk ckp macammane lagi..tp sy mmg xtahan sgt..trus nanges je....sy takut die jejaskan PNGK sy...baru je bajet2 nak naikkn tahun last nie...tatau la...btul2 rase 'TERBUNUH' harini..sy xde mud nak bce utk nex paper,,Kertas pembunuh killer paper ni btul2 da wat sy rse terbunuh,,,btul la org ckp farmako mmg susah...sy bru rse...huhu...ntah la..rse xdaya..MySpace..serahkan n bertawakkal je skang...

tuhan je taw perasaan skang...huhu.MySpace..nk maakkk



sume org pas jawab soalan farmako cmni hagaknye...tp still leh wat muke tabah jew g mkn yee mee kat kafe....tabah lah sume!!...

(-.-'')


sedih.tp sy ade DIA...syukur...huhu...

Setiap kali diriku merasa seperti tidak mampu meneruskan hidup lagi...
Terasa sangat kehilangan entah apa...
Menyatakan bahwa diri ku begitu sendirian
Semua ku lihat kelam-malam

Dan kegelapan menyelubungi di seluruh jiwa ku
Adakala nya diriku merasa begitu tak berdaya
Hilang daya ku melihat jalan mana yang harus ku pilih

Namun ku cekal kan hati ku..
Jangan ada rasa putus asa
Walaupun aku menapak kecil..
Namun tidak pernah aku kehilangan harapan

Kerna ku yakin Allah selalu di sampingku

Insya Allah akan dapat ku mencari jalan cahaya..

Setiap kali diri ku melakukan satu kesalahan lagi
Terasa bagaikan pintu taubat tertutup bagi ku
Dan bahawa telah lambat untuk ku mencari jalan taubat
Adakala nya diriku menjadi bingung
Keputusan yang salah yang ku pilih
Keputusan sebegini menghantui fikiran
Dan hati ku penuh dengan rasa malu

Namun ku cekal kan hati ku..
Jangan ada rasa putus asa
Walaupun aku menapak kecil..

Namun tidak pernah aku kehilangan harapan

Kerna ku yakin Allah selalu di sampingku. - www.iluvislam.com

Maher Zain, Thank You Allah



Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin