CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Ikut Kata Hati

MY HEARTBEAT!

Saturday, October 30, 2010

Again!-nasi kerabu vs masak lomak


salam..hokeh ...entry pndek jela ek..bile tgk gmbr tanak kalah kat ats tuh..kpten pasukan muke taleh blah..bdrama...MySpace.da hagak dah kan...hehe...taleh pnjg2 hope jap je tulis entri ni,,,cz nak stdy nie..ade paper lagi isnin..

oke..mlm nie kite akn mnyksikan perlawanan akhir antara negeri sembilan dan kelantan utk merebut piala malaysia (awat ayt da mcm tv nih..hahaha)..ok change mode...

malam nie final..n9 lwn kelate..best wooo..sejarah berulang lagi..taun lepas sy da tgk....tuh pun sbb hasben sy tgk jew..kalo x sy xtgk...oke sblum komen pape n kompius ttg status sy,,,tuh senanye skdr dialog mak sy pd jiran...hahaha..

aiseh men...da setaun upenye...agk2 sape mng..sy arap kelate lah..huhu..da negeri sy ..tayah la ptikai ek...dah sah2 tgk sebelah kat detail..location:kota bharu, kelate okeh...hahah....

ntah, nk ckp pe ek...cam biase...bukan nasik lemak, nasik dagang atau nasik ambang bahkan nasik minag..ini adalah pertempuran nasi kerabu dan masak lomak cili api...dua2 sdap weh..

vs



so tayah la gaduh2...smgt kesukanan pntg...lagipun sy s nutritionist to be mmg pomot sukan2 n aktiviti fizikal nie...baguih...hehe..cume xpomot la bakar2 krusi ke stadium ke org ke..krusi tak bsalah pun..da la die bjasa kasik ko duduk...buat malu je taw..MySpace..

oke2...tapi kalo ikan bakar, or aym bakar mmg lagi bgus dr yg goreng ek..kurang sket kalori..but not direct la api die...tayah la nk jdik bear grylls kat man vs wild tuh direct je api bakar mknn...bhya,,,ade poly aromatic hydrocarbon...so kalo amik mknn bakar2 nie..sile amik ngn sumber antioksidan..cthnye...timun ke bwg ke..haa....nie da melalut sal nutrition..bgus ashikin..hehe....

ok.MySpace..papepun gud lak utk kedua2 pasukan..

bce bismillah n doa nak masuk padang tuh ek...


go more kelate go more..


[̲̅G̲̅][̲̅O̲̅][̲̅M̲̅][̲̅O̲̅] [̲̅K̲̅][̲̅E̲̅][̲̅L̲̅][̲̅A̲̅][̲̅T̲̅][̲̅E̲̅] [̲̅G̲̅][̲̅O̲̅][̲̅M̲̅][̲̅O̲̅|..MySpace..

(silap kaler pompom girl..kuning..cner nak tukar kaler ek..haha)



hahaha....say no to MySpace ..apetah lagi..MySpace...

all da best!miahhaha....sejak bile minat bola?...MySpace..


Kate hatiku,

No comments:

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin